Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τογιότα Τουρκίας : “Πουλήσαμε σε ένα μήνα όσα πουλούσαμε σε μία μέρα”..

No Comments Share:

Διευθύνων σύμβουλος της Τoyota Τουρκίας :  Πουλήσαμε σε ένα μήνα αυτά που υπό κανονικές συνθήκες πουλούσαμε σε μία μέρα

Ο Διευθύνων σύμβουλος της Τoyota Τουρκίας Αλή Χαινταρ , ανέφερε πως καθώς η βιομηχανία είχε κλείσει λόγω του νέου ιού, θα υπάρξει θέμα με την διαθεσιμότητα των οχημάτων  και είπε: “Πουλήσαμε σε ένα μήνα αυτά που υπό κανονικές συνθήκες πουλούσαμε σε μία μέρα¨

Η Τoyota Τουρκίας που σταμάτησε την παραγωγή της στις 18 Μαρτίου, σχεδιάζει να ανοίξει πάλι με περιορισμένο τρόπο στα μέσα Μαΐου.
Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Ηaberturk , ο Μποζκουρτ είπε : ¨Αν μετά το Ραμαζάνι η ζωή επιστρέψει κανονικά, τότε μέχρι το τέλος της χρονιάς θα φτάσουμε στα 500.000 τεμάχια πού ήταν το περσινό επίπεδο. Αλλά η διακοπή της παραγωγής θα φέρει πρόβλημα στην διαθεσιμότητα των οχημάτων. Οι εξελίξεις δείχνουν πως το θέμα αυτό θα συνεχιστεί στους επόμενους έξι μήνες. Διότι οι βιομηχανίες άρχισαν με περιορισμένο τρόπο την παραγωγή τους. Στους επόμενους μήνες  αυτοί που θέλουν να αγοράσουν οχήματα ενδεχομένως να μην τα βρίσκουν στους εμπόρους.

Ακόμη κι αν αυξηθεί η ζήτηση δεν μπορεί να καλυφθεί”
……
Βλέπουμε πώς για κάποιο διάστημα θα υπάρχει μία διστακτική στάση απέναντι στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στις αερομεταφορές. Αυτό θα έχει την αντανάκλαση του στις πωλήσεις οχημάτων, μεταχειρισμένων και καινούργιων. Αλλά στην πλευρά των νέων οχημάτων μπορεί να μην υπάρξουν οχήματα για να καλύψουν τη ζήτηση….”
…….

140 οχήματα πουλήθηκαν

Ο Μποζκουρτ είπε πως τον Απρίλιο η Τογιότα Τουρκίας πούλησε 130-140 οχήματα.

Ο Μποζκουρτ είπε: ” Τον Απρίλιο πουλήσαμε σε ένα μήνα, αυτά που υπό κανονικές συνθήκες πουλούσαμε σε μία μέρα. Η βασική αιτία για αυτό είναι ότι δεν υπήρχαν οχήματα στους διανομείς”
…….

Diken.com.tr   4/5/2020

Σχ. : Ο CEO μάλλον λέει ψέματα. Διότι η βασική αιτία είναι ότι όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και στην Τουρκία, “πάγωσε” ο κόσμος. Αλλά επειδή οποιαδήποτε δήλωση που δεν είναι αρεστή στο καθεστώς μπορεί να τιμωρηθεί, προσέχει πολύ το τι δηλώνει

Previous Article

Θρησκευτικός Ηγέτης : ¨Αν δεν κάνουμε πάλι τζαμί την Αγία Σοφία, θα έχουμε την κατάρα του Μωάμεθ του Πορθητή¨ !

Next Article

O ιμάμης Ραμαντάν ¨χόρτασε¨επιδόματα στην Ευρώπη και ανατρέφει τζιχαντιστές…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *