Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ

0 σχόλια Share:

Η κατασκευή πολεμικού αεροσκάφους ο επόμενος στόχος της Τουρκίας

MILLI SAVUNMA BAKANI ISMET YILMAZ SIVAS TA  (FOTO:HALIFE YALCINKAYA/SIVAS-DHA)

Στην Τουρκία όπου έχουν υλοποιηθεί σημαντικά πρότζεκτ στον τομέα της Αμυντικής Βιομηχανίας, μεταξύ των στόχων για το 2023, συγκαταλέγεται η κατασκευή των θεμελιωδών εξοπλισμών των ενόπλων δυνάμεων εντός των συνόρων της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό ο νέος στόχος της Τουρκίας, η οποία κατάφερε να κατασκευάσει δικό της άρμα μάχης, ελικόπτερο, πολεμικό πλοίο, εκπαιδευτικό αεροσκάφος, πύραυλο και όπλο πεζικού, είναι να κατασκευάσει πολεμικό αεροσκάφος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ, σε συνέντευξη που έδωσε χτες στο πρακτορείο Αναντολού, αφού επεσήμανε πως αποδίδουν μεγάλη σημασία στις επενδύσεις της αμυντικής βιομηχανίας είπε πως αυτό βοηθά στην περαιτέρω ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κος Γιλμάζ αφού σημείωσε πως οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συγκαταλέγονται μεταξύ των δέκα πρώτων ανά τον κόσμο, είπε «προς το παρόν καλύπτουμε το 55% των αναγκών των ενόπλων δυνάμεων. Το 2023 θα είμαστε στη θέση να καλύπτουμε το σύνολο των βασικών αναγκών».

Ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας αφού ανέφερε πως στοχεύουν να έχουν έναν στρατό που χρησιμοποιεί τα δικά του μέσα σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, είπε πως στο πλαίσιο αυτό έχουν ανάγκη για εθνικό πολεμικό αεροσκάφος και συνέχισε «αν δεν έχετε αμυντική βιομηχανία δεν μπορείτε να κάνετε λόγο για πλήρη ανεξαρτησία. Και εμείς με τον σκοπό αυτό ενισχύουμε τις επενδύσεις στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας»

TRT  15/12/2014

Previous Article

ΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Next Article

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΚΡ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *