Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ…

No Comments Share:

To υπουργείο εθνικής Αμύνης και η Aselsan υπέγραψαν συμφωνία για παραγωγή κιτ κατεύθυνσης με λέιζερ

2....-1-600x400

Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, βάσει των αναγκών της Πολεμικής Αεροπορίας υπέγραψε συμφωνία με την Aselsan για προμήθεια κιτ κατεύθυνσης με λέιζερ

Υπογράφηκαν δύο συμφωνίες συνολικού ύψους 88,9 εκ. λιρών. Στην ανακοίνωση που έγινε από την Aselsan αναφέρεται πως υπογράφηκαν δύο συμφωνίες, η μια ύψους 31 εκ.$ για την προμήθεια κιτ κατεύθυνσης μέσω λέιζερ και η άλλη 57,9 εκ. $ για κιτ ακριβούς κατεύθυνσης.

Η Aselsan παράγει βόμβες GBU-12

Η Aselsan παλιότερα είχε παράξει μετά από άδεια τις μέσω λέιζερ κατευθυνόμενες βόμβες Paveway-II που έχουν ως βάση τις MK82. Η προσθήκη του κιτ κατεύθυνσης με λέιζερ σε βόμβες γενικής χρήσης, στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού ευστοχίας. Το κιτ κατεύθυνσης βόμβας που παράγεται από την Aselsan είναι 2ης γενιάς. Η Aselsan πέτυχε να παράξει έκδοση του κιτ, συμπεριλαμβανομένων και των πλακετών του.

Οι κατευθυνόμενες με λέιζερ βόμβες που μπήκαν στον αμερικανικό στρατό το 1976, πέραν των ΗΠΑ συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες του ΝΑΤΟ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

Βάρος : 227 κιλά

Μήκος 2,21 μ.

Διάμετρος 273 mm

Βεληνεκές : Περίπου 13 χλμ

Φωτογραφία : Τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας στα πλαίσια του αντιτρομοκρατικού αγώνα κάνουν χρήση των βομβών GBU, κατά των φωλιών της τρομοκρατίας. F-16 της 182ης μοίρας (Γεράκι) της 8ης αεροπορικής βάσης, φέρει βομβα κατευθυνόμενη με λέιζερ τύπου GBU-10E/B

http://kokpit.aero 6/1/2013

Previous Article

ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΥΙΤΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΥΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΦ. ΜΙΛΛΕΤ ΤΖΕΓΚΙΖ ΟΜΕΡ

Next Article

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *