Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

PARS 8×8

No Comments Share:

Εφ. Νέτγκαζέτε 3-5-2011

Πλήρης προστασία απέναντι στις νάρκες για τον Τούρκο στρατιώτη

Το όχημα που αναπτύχθηκε από Τούρκους μηχανικούς, με την μεγάλη κινητικότητα, και την τελευταία λέξη της σχεδίασης και της τεχνολογίας που ενσωματώνει, παρέχει στις δυνάμεις ασφαλείας ολοκληρωμένη προστασία από νάρκες. Ο διευθυντής πωλήσεων της FNSS Τζειχούν Σουγιέρ, στην ανακοίνωση που έκανε ανέφερε πως τα νέα τροχοφόρα θωρακισμένα οχήματα με την ονομασία ¨Pars¨ που αναπτύσσει η εταιρία, έχουν υψηλή κινητικότητα, προστασία και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου.

Ο Σουγιέρ ανέφερε ότι σε αυτά τα οχήματα εφαρμόζεται η τελευταία λέξη του σχεδιασμού και της τεχνολογίας και ανακοίνωσε ότι παράλληλα με το θωρακισμένο όχημα “Pars 8×8”, ολοκληρώθηκε και η παραγωγή του “Pars 6X6”.

Ο Σουγιέρ ανέφερε πως σε μεγάλο βαθμό έχουν ολοκληρωθεί και οι δοκιμές και πως συνεχίζονται οι κινήσεις για την πώληση του οχήματος σε μια σειρά από χώρες. Περιέγραψε πως ως εταιρία κατευθύνονται κυρίως στις αγορές της Μέσης και της Άπω Ανατολής και πως υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής για θωρακισμένα πολεμικά οχήματα. Θύμισε πως τελευταία έχει υπογραφεί συμφωνία για παραγωγή και παράδοση 257 τεμαχίων “Pars 8×8” στην Μαλαισία. Ο Σουγιέρ εστιάζοντας στο ότι τα θωρακισμένα οχήματα Pars έχουν σχεδιαστεί πλήρως από Τούρκους μηχανικούς είπε πως «Το Pars είναι μια ένα τουρκικό σήμα. Τα οχήματα μας είναι αυθεντικά τουρκικά προιόντα. Προσφέρουμε προς χρήση αυτά τα οχήματα στις TSK και στις άλλες φιλικές και συμμαχικές χώρες» . Ο Σουγιέρ σχετικά με το “Pars 6X6” ανέφερε πως χρησιμοποιεί διαφορετικό καμουφλάζ από τα άλλα οχήματα, καθώς έχει γίνει με τρόπο που να μπορεί το όχημα να χρησιμοποιηθεί σε μάχες σε κατοικημένες περιοχές

…………………

Previous Article

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΙΣΙΚ

Next Article

TO XAΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *