Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η 17χρονη του αντιστάθηκε και ο Αφγανός την χτύπησε με πέτρα πολλές φορές στο κεφάλι….

2 Comments Share:

Στην Γκεμπζε του νομού Κοτζάελι, συνεχίζεται στην εντατική νοσοκομείο η νοσηλεία της 17χρονης που τραυματίστηκε βαριά όταν αντιστάθηκε σε ανώμαλο αφγανικής καταγωγής που προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά και την χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι.

Ο πατέρας της ανέφερε πως την κόρη του ήθελε να γίνει πιλότος και για αυτό πήγαινε φροντιστήριο : ” Με σκοτώνει ότι αυτή τη στιγμή ότι η κόρη μου δεν μπορεί να πάρει αναπνοή και ότι χαροπαλεύει.”

Στο περιστατικό που συνέβη στη συνοικία Πελιτλί της επαρχίας Γκέμπζε, ο αφγανικής καταγωγής Α.Μ. άρχισε να παρακολουθεί την Α.Α. που είχε ανεβεί στο λεωφορείο για να γυρίσει στο σπίτι. Όταν η κοπέλα κατέβηκε από το λεωφορείο στην συνοικία όπου βρίσκεται το σπίτι της, αυτός την ακολούθησε και σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι της, την έπιασε από το λαιμό, την έσυρε σε θαμνώδη περιοχή και προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, ο Α. Μ. την χτύπησε πολλές φορές με πέτρα στο κεφάλι, τραυματίζοντας την βαριά.

ΠΡOΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΈΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ !
Η Α.Α. που λιποθύμησε από τα χτυπήματα, αργότερα μεταφέρθηκε από τον Α.Μ. στην άκρη του δρόμου. Εκείνος πήγε σε μια μονάδα παλετών εκεί κοντά και ζήτησε βοήθεια από τα άτομα εκεί, λέγοντας πως βρήκε μια αναίσθητη κοπέλα.
…..
Η κοπέλα συνεχίζει την νοσηλεία της στην ΜΕΘ, ενώ ανακοινώθηκε πως η κατάσταση της είναι βαριά.

Ο Μ.Α.- πατέρας της κοπέλας, επί τέταρτη μέρα συνεχίζει την αγωνιώδη αναμονή του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η αστυνομία στην έρευνα που έκανε, εντόπισε τον Α.μ. τον συνέλαβε και μετά από τις διαδικασίες στην αστυνομία, μεταφέρθηκε χτες στα δικαστήρια του Γκέμπζε. Ο Α.Μ. με δικαστική απόφαση προφυλακίστηκε.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΛΟΤΟΣ


Ο Μ.Α. ανέφερε πως η κόρη του είχε μεγάλα γάλα όνειρα και ήθελε να γίνει πιλότος, ενώ εν μέσω δακρύων είπε :” Το κορίτσι μου ήθελε να γίνει πιλότος και για αυτό τον λόγο την έγραψα στο φροντιστήριο όπου πηγαινοερχόταν. Η κόρη μου για να εκπληρώσει τα ιδανικά της και για να μείνει πίσω στα μαθήματα της πήγαινε φροντιστήριο. Ήταν πολύ πετυχημένη και ήθελε να γίνει πιλότος. Εγώ της έλεγα πως “Δύσκολο να γίνεις πιλότος, μπορεί να μην φτάσουν οι βαθμοί σου αλλά μην στενοχωρηθείς.”
…..
Η κόρη μου αυτή την στιγμή ξεψυχάει, τα αυτιά μου είναι στην πόρτα της εντατικής και περιμένω μια είδηση από εκεί.¨
…….

https://www.sondakika.com/haber/haber-son-dakika-cinsel-istismara-kalkisan-suphelinin-agir-14269835/

15/7/2021

ΣΧ. : Στην Τουρκία δράστες τέτοιων αδικημάτων και δη αλλοδαποί δεν αντέχουν στις φυλακές…

Σε λίγο καιρό αυτοκτονούν…

Previous Article

Έκτακτο διάγγελμα – Άχτουνγκ !

Next Article

Ο Ακάρ μιλά για 23.000 προδότες στρατιωτικούς !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Τουλάχιστον στην Τουρκία υπάρχει τιμωρία. Σε αντίθεση με την δικαιοσύνη-τσίρκο που έχουμε εδώ.

  2. Aίσχος, έκαναν το κορίτσι έτσι. Να πάει αμέσως ο τουρκικός στρατός στο Αφγανιστάν να πάρει εκδίκηση! Κανένας Ταλιμπάν δεν είναι μεγαλύτερος απο την τουρκίαααααα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *