Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έκτακτοι έξτρα δασμοί-Δεν πρέπει να υπάρξουν αντίποινα από την ΕΕ;

No Comments Share:

Πρόσθετοι δασμοί επιβλήθηκαν σε πολλά προϊόντα συμπεριλαμβανομένων και των λευκών συσκευών

Πρόσθετοι δασμοί επιβλήθηκαν σε χρυσό, κοσμήματα, ψυγεία, πλυντήρια, κλιματιστικά και πολλά άλλα προϊόντα. Ο φόρος θα είναι 30% και θα ισχύσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου οπότε θα μειωθεί σε 25%.  Η “πρόσθετη απόφαση σχετικά με το καθεστώς εισαγωγής”δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με την απόφαση τα αγαθά στα οποία θα επιβληθούν πρόσθετοι τελωνειακοί φόροι είναι τα εξής : Κοσμήματα από χρυσό και πολύτιμους λίθους, ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, κλιματιστικά, συσκευές ψησίματος, φίλτρα νερού, υπερσυμπιεστές, αυτοκίνητα για γκολφ, μηχανές για άνοιγμα και περιέλιξη υφασμάτων, διάφορα εργαλεία χειρός και γεωργικά εργαλεία, οικοδομικά υλικά από γύψο, ξύλινες πόρτες και παράθυρα, προκατασκευασμένα σπίτια, σύρματα από σίδηρο και χάλυβα, σχοινιά, καλώδια, αλυσίδες, σύρματα χαλκού, δάπεδα, ταπετσαρίες, κολλητικές ταινίες, λαστιχένια φύλλα, χρονόμετρα, μουσικά όργανα, όργανα παιχνιδιού, είδη αθλητισμού, κλειδαριές, μεντεσέδες, ψαλίδια, βούρτσες, φερμουάρ, αναπτήρες, προϊόντα υγιεινής, τρίποδες και άλλα προϊόντα.

Beyaz eşya dahil birçok ürüne ek gümrük vergisi getirildi

11/5/2020

Σχ. : “Η Τουρκία έχει φυσικά κάθε δικαίωμα να παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Επειδή όμως από αυτές τις αποφάσεις προφανώς και επηρεάζονται τα προϊόντα της ΕΕ, δεν πρέπει να υπάρξουν αντίποινα ;

Previous Article

H κυβέρνηση διώκει προς παραδειγματισμό, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…

Next Article

Πορεία στην Θεσσαλονίκη ενάντια στην λαθρομετανάστευση

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *