Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκατοντάδες κιλά ναρκωτικών σε τουρκικό αεροσκάφος στην Βραζιλία…

No Comments Share:

Η αστυνομία της Βραζιλίας κατάσχεσε εκατοντάδες κιλά ναρκωτικών σε τουρκικό αεροσκάφος. Συνελήφθησαν οι πιλότοι και οι αεροσυνοδοί.

Εκατοντάδες κιλά ναρκωτικά κατασχέθηκαν μέσα σε ένα αεροσκάφος εταιρείας με έδρα την Κωνσταντινούπολη που είχε νοικιάσει ένας Ισπανός επιχειρηματίας. Μετά από την κατάσχεση των ναρκωτικών από την αστυνομία της Βραζιλίας στο αεροδρόμιο, συνελήφθησαν οι δύο πιλότοι ο υπεύθυνος καμπίνας και το τεχνικό προσωπικό. Το σκάφος που είχε ενοικιαστεί από έναν ισπανό επιχειρηματία ξεκίνησα από το Ριάντ πήγε στην Μάλαγα και ακολούθως ξεκίνησε για τη Βραζιλία. Σήμερα σε έρευνα που έγινε στη Βραζιλία βρέθηκαν εκατοντάδες κιλά ναρκωτικών. Μετά από το περιστατικό συνελήφθησαν οι πιλότοι και το πλήρωμα.

Το αεροπλάνο τύπου Gulfstream IV με στοιχεία ουραίου TV-GVA που ανήκει στον όμιλο ACM του επιχειρηματία Σεχμούζ Οζκάν, νοικιάστηκε προχθές σε ισπανό επιχειρηματία και πέταξε από το Ριάντ για την πόλη Μάλαγα της Ισπανίας, με τέσσερα άτομα Τούρκους πολίτες για πλήρωμα. Το αεροσκάφος χθες απογειώθηκε από τη Μάλαγα για τη Βραζιλία. Το αεροσκάφος έφτασε σήμερα το πρωί στο διεθνές αεροδρόμιο της Βραζιλίας Φορταλέζα ενώ αργότερα ως δεύτερη στάση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ριμποεϊράο Πρέτο. Στην έρευνα που έγινε σε εκείνο το αεροδρόμιο βρέθηκαν ναρκωτικά μέσα στις βαλίτσες. Μία από τις βαλίτσες άνοιξε συνοδεία μέλος του πληρώματος. Αναφέρεται πως αυτός που νοίκιασε το αεροσκάφος δεν ανέβηκε καθόλου σε αυτό. Η επόμενη στάση του αεροσκάφους θα ήταν οι Βρυξέλλες.

…..

https://www.sondakika.com/haber/haber-turk-firmanin-ispanyol-a-kiraladigi-jetten-14309498/

4/8/2021

Previous Article

¨Σίγουρα πίσω από αυτή την δουλειά (πυρκαγιές) βρίσκεται η Ελλάδα¨

Next Article

Η κόλαση στην Εύβοια – βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *