Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ENTAΞΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ

No Comments Share:

4 αεροπορικές εταιρίες και δύο άτομα στην μαύρη λίστα !

kara liste1-700x350

Τουρκικές αεροπορικές εταιρίες εντάχθηκαν στην αμερικανική μαύρη λίστα των εταιριών και ανθρώπων για τους οποίους υπάρχουν υποψίες πως προμήθευαν υλικά για τα προγράμματα όπλων μαζικής καταστροφής.

4 αεροπορικές εταιρίες και δύο άτομα μπήκαν σε αυτή την αμερικανική λίστα με την υποψία πως προμήθευαν υλικά για τα προγράμματα όπλων μαζικής καταστροφής. Στα άτομα και εταιρίες που βρίσκονται στην λίστα αυτή, επιτρέπεται η πώληση υλικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αμυντική βιομηχανία, μόνο μετά από ειδική άδεια.

Οι αεροπορικές εταιρίες που μπήκαν σε αυτή την λίστα είναι οι Eurocenter Havacılık, Kral Havacılık Hizmetleri, Pioneer Havacılık ve Turizm και Avistar Havacılık ve Bilişim. Στην λίστα εντάχθηκαν επίσης τα άτομα Εργκίν Τουρκέρ και Γκιουλνιχάλ Γεγανέ

Οι εταιρίες κατηγορήθηκαν πως μεσολάβησαν για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών της ιρανικής αεροπορικής εταιρίας Mahan Air που βρισκόταν ήδη στην λίστα με τις απαγορευμένες εταιρίες. Όπως είναι γνωστό αυτόν το μήνα η εταιρία 3Κ μπήκε σε λίστα με ακόμη πιο σκληρούς όρους, επειδή έστειλε στο Ιράν κινητήρα αεροσκάφους.

Kokpit.aero 22/1/2014

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡAΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ

Next Article

ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *