Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σημαντικά κέρδη της λίρας, χωρίς να έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία για swap

0 σχόλια Share:

Το δολάριο οπισθοχώρησε σε χαμηλότερο επίπεδο μηνός απέναντι στη λίρα

Το δολάριο το οποίο πριν από 2 εβδομάδες έφτασε στην κορύφωση των 7,27 λιρών, λόγω των προσδοκιών για συμφωνία για swap, συνεχίζει την οπισθοχώρηση του, ενώ μετά την σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για τη συμφωνία για swap, οπισθοχώρησε στα επίπεδα των 6,75 λιρών.

Στο αισιόδοξο κλίμα που υπάρχει με τα θετικά σήματα για εμβόλιο για τον νέο ιό που έρχονται από τις ΗΠΑ, ήρθε και η στήριξη εντός της χώρας από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Σε σημερινή του ανακοίνωση τονίζεται πως συνεχίζονται οι συνομιλίες για swap με πολλές χώρες, συμφωνίες που θα περιλαμβάνουν και εμπόριο με τα τοπικά νομίσματα ενώ αναφέρεται πως δεν είναι αληθής η είδηση πως υπήρξε συμφωνία για swap με δύο χώρες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ντουνιά ,μετά την ανακοίνωση, το δολάριο που ήταν στα επίπεδα των 6,87 λιρών, με μία ταχεία αντίδραση, οπισθοχώρησε στις 6,75.

Με αυτό τον τρόπο η ισοτιμία δολαρίου λίρας έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 15 Απριλίου και μετά, ενώ το ευρώ διαπραγματεύεται στις 7.48 λίρες.

Sputnik. 19/5/2020

Previous Article

ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ;…

Next Article

Ποια ήταν η πρώτη δουλειά διορισμένου επιτρόπου ;….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *