Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΟΜΠΙΝΑ !

No Comments Share:

Δραστηριότητες πολιτικών κομμάτων

22510737

Αποκαλύφθηκε πως κάποια καζίνα και κέντρα διασκέδασης επωφελούμενα από το κενό στον νόμο περί Πολιτικών Κομμάτων, άνοιξαν με την επωνυμία ¨πολιτικού κόμματος¨, αποφεύγοντας έτσι ελέγχους από την αστυνομία και την εφορία και χωρίς να πληρώνουν φόρους. Με επιστολή του προς την βουλή ο αρχιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ερμπίλ ζητά να κλείσουν αυτές οι επιχειρήσεις.

Αποκαλύφθηκε ότι με αίτημα τους προς το υπουργείο Εσωτερικών 30 άτομα ιδρύεται ένα ¨πολιτικό κόμμα¨ και υπό αυτό το ένδυμα λειτουργούν επιχειρήσεις όπως καφετέριες, κέντρα παραδοσιακής μουσικής και ρεστοράν.

ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ

Οι επιχειρήσεις που άνοιξαν επωφελούμενες από τα κενά στον νόμο για τα πολιτικά κόμματα, εξέπληξαν τον Άρειο Πάγο. Τελευταία από το Γκαζιάντεπ υποβλήθηκαν 4 αιτήματα -με 30 ονόματα η κάθε αίτηση- προς το υπουργείο Εσωτερικών. Οι επιχειρήσεις αυτές καζίνο και κέντρων διασκεδάσεως λειτουργούν χωρίς να εκπληρούν κανένα όρο, μαύρα και χωρίς κανένα έλεγχο. Μάλιστα επειδή στήθηκαν ως πολιτικά κόμματα δεν αποδίδουν στο κράτος καθόλου φόρο.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ

Όταν αποκαλύφθηκε αυτό η αστυνομία θέλησε να κάνει έφοδο. Αλλά οι επιχειρηματίες δεν επέτρεψαν λέγοντας πως ¨Εδώ είναι πολιτικό κόμμα. Κάνουμε τις εργασίες του κόμματος. Δεν έχετε αρμοδιότητα να κάνετε έφοδο¨. Η αστυνομία αντιλαμβανόμενη πως δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα μετέφερε το θέμα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

………….

………….

Ογιά Αρμουτσού

Εφ. Χουριέτ 13/12/2013

Previous Article

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Next Article

ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ Η ¨ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΔΟΣ¨ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΝΔΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *