Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συνταγή σε φιλοκυβερνητικό κανάλι : Σπιτικοί κεφτέδες χωρίς κιμά-(Που ακρίβυνε πολύ)…

1 Comment Share:

Συνταγή κεφτεδάκια χωρίς κρέας στο φιλοκυβερνητικό ATV

Μία περίεργη εκπομπή δημοσιεύτηκε στο φιλοκυβερνητικό ATV. Σε αυτή την περίοδο που ανεβαίνουν οι τιμές του κρέατος και του κιμά στο τηλεοπτικό κανάλι ATV, δημοσίευσαν εκπομπή για σπιτικούς κεφτέδες χωρίς κιμά. Η εκπομπή έγινε θέμα συζήτησης στα social media.

Στην εκπομπή που παρουσιάστηκε στην τηλεόραση αναφερόταν ότι χρειάζονται 1 μπαγιάτικο ψωμί, 1 ποτήρι γάλα, 1 αυγό, ένα μπολ μαϊντανό, ένα κρεμμύδι ένα σκόρδο και ένα μπολ κασέρι. Δηλαδή παρατέθηκαν στην εκπομπή όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στους κεφτέδες εκτός από τον κιμά.

Ο Ατιλαν Σερτέλ-βουλευτής Σμύρνης του κόμματος CHP, σε σημερινή του δήλωση, ανέφερε πως στη Γερμανία με τον κατώτατο μισθό μπορεί κάποιος και αγοράζει 204 κιλά κρέας ενώ στην Τουρκία με τον κατώτατο μισθό μπορεί να αγοράσει μόνο 36 κιλά κρέας.

Havuz medyası ATV’de ‘etsiz köfte’ tarifi – Tr724

20/11/2020

Σχ. : Μπράβο ! Άντε και γιουβαρλάκια χωρίς κρέας !

Previous Article

Τα γνώριμα τουρκικά παιχνίδια στην εξωτερική πολιτική…

Next Article

Nέα τουρκική NAVTEX για το Ορούτς Ρέις στην Μεσόγειο…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Ενώ εδώ αγοράζομαι 1 τόνο! Φυσικά δεν λέει η προπαγάνδα, ότι στην Τουρκία χρησιμοποιούν μοσχαρίσιο κιμά και όχι όπως εδώ χοίρινο, που κοστίζει τα μισά λεφτά. Τους ξέφυγε όμως το κασέρι, μια και αυτό είναι “πάμφθηνο”!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *