Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΥΨΟΥΣ 7 ΔΙΣ ΣΤΟ ΚΙΛΙΣ

0 σχόλια Share:

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΥΨΟΥΣ 7 ΔΙΣ ΣΤΟ ΚΙΛΙΣ

H αμερικανική ενεργειακή εταιρία ICA θα κατασκευάσει εργοστάσιο πάνελ ηλιακής ενέργειας και φωτοβολταϊκου πάρκου στην περιοχή

Επένδυση ύψους 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων ενδέχεται να γίνει στο Kιλίς

Η διεθνή εταιρία παραγωγής ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ICA, η οποία ερευνούσε τις δυνατότητες επένδυσης στην Τουρκία για εργοστάσιο κατασκευής πάνελ ηλιακής ενέργειας και φωτοβολταϊκούπάρκου αποφάσισε να πραγματοποιήσει επένδυση ύψους 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Kιλίς.

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της αμερικανικής εταιρίας International Capital Alliance, Jane İlknur Un και ο Ρόμπερτ A.Ρίτσαρντ μέλος του διοικητικού συμβουλίου οι οποίοι εδώ και ένα διάστημα ερευνούσαν τις δυνατότητες για τις επενδύσεις που σχεδίαζαν να κάνουν στην Τουρκία, μετά από τις επαφές που πραγματοποίησαν στο Kιλίς συναντήθηκαν με τον υπουργό Επιστήμης, Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Nιχάτ Εργκιούν.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο ο Ρίτσαρντ σημείωσε ότι είναι απόλυτα αποφασισμένοι να κάνουν επένδυση στο Κιλίς για κατασκευή εργοστασίου παραγωγής ηλιακών πάνελ και φωτοβολταϊκού πάνελ.

Ενώ ο υπουργός Ergün, από την πλευρά του δήλωσε χαρακτηριστικά “Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κάθε είδους βοήθεια και συμβολή στο θέμα της επένδυσης. Θα διαθέσουμε αμέσως χώρο στην Οργανωμένη Βιομηχανική Περιοχή”.

TRT 13/11/2012

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ SUNUSI MISIROGLU

Next Article

TA KOΡΑΚΙΑ ΚΡΑΖΟΥΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dolor leo Donec justo id elit. dictum