Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ….

No Comments Share:

Εγχώριο αεροσκάφος σε τιμή αυτοκινήτου

1Η Τουρκική Υπηρεσία Αεροπορίας (ΤΗΚ) με το διθέσιο αεροπλάνο της στο οποίο θα αρχίσουν εκπαιδευτικές πτήσεις το 2014, σχεδιάζει να τονώσει την αγορά των ιδιωτικών αεροσκαφών στην Τουρκία. Οι ετήσιες πωλήσεις του αεροσκάφους που θα είναι σε τιμή ενός μεσαίου πολυτελούς αυτοκινήτου (70-80 χιλιάδες τουρκικές λίρες), σχεδιάζεται να φτάνουν τα 500 τεμάχια.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΤΗΚ Οσμάν Γιλντιρίμ, ευρισκόμενος στην Μενεμένη της Σμύρνης για να ελέγξει το κτίριο της σχολής αεροπορίας που θα ιδρυθεί εκεί υπαγόμενο στο πανεπιστήμιο, προέβη σε δηλώσεις.

Ο Γιλντιρίμ ενημερώνοντας για τα σχέδια της ΤΗΚ, είπε πως το σχέδιο για την παραγωγή και σχεδίαση ελαφρού-αθλητικού αεροσκάφους έχει φτάσει στο τελευταίο στάδιο του, πως η κατασκευή της βιομηχανίας στην Άγκυρα τελειώνει τον Οκτώβριο και ότι σε πρώτο στάδιο θα αρχίσουν να παράγονται διθέσια εκπαιδευτικά αεροσκάφη.

Ο Γιλντιρίμ ανέφερε πως επί μακρόν έκαναν εργασίες για την προμήθεια των τμημάτων του αεροσκάφους, πρόσθεσε πως η Τουρκία σε αυτό τον τομέα έχει μεγάλες δυνατότητες και έδωσε τις εξής πληροφορίες :

¨Αυτό που θα εμφανιστεί θα αποτελεί μια παραγωγή του συνόλου της Τουρκίας. Οι μήτρες  προέρχονται από την περιοχή του Μαρμαρά, οι ζάντες από την περιοχή του Αιγαίου, ενώ τα λάστιχα και ο κορμός θα έρθουν από την έσω Ανατολία. Θα είναι ένα προϊόν 100% εγχώριο.

………….

Αρχίσαμε εργασίες και για αεροσκάφη 4 και 20 ατόμων. Στην συνέχει θα έρθουν και αυτά τα αεροσκάφη¨.

……………

Εφ. Χουριέτ 1/10/2013

Σχ : Και φυσικά η ΤΗΥ είναι κρατικός φορέας. Αν το δημόσιο έκαμνε στην Τουρκία στάση επενδύσεων  (όπως εδώ) την άλλη μέρα η οικονομία της θα βούλιαζε.

Τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθούν αυτό στην δική μας κυβέρνηση ; Που το είδαν αυτό ; Να περιμένουν ανάπτυξη με μηδέν σχεδόν δημόσιες επενδύσεις ; Καλά, ας περιμένουν…

Previous Article

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ

Next Article

ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΠΑΖΑΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *