Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ 24 ΕΡΓΑΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ !

0 σχόλια Share:

 

Προφυλακίστηκαν 24 εργάτες που μετείχαν σε διαμαρτυρία στο εργοτάξιο του 3ου αεροδρομίου, διαμαρτυρόμενοι για τις κακές συνθήκες εργασίας

Σύμφωνα με το κείμενο της Τζανάν Τζοσκούν στην Τζουμχουριέτ, από τα 400 άτομα που συνελήφθησαν με μεταμεσονύχτια έφοδο της αστυνομίας, ένα τμήμα τους αφέθηκε ελεύθερο. Από αυτούς που ακόμη κρατούνται, μεταφέρονται ανά δύο στην εισαγγελία για ανάκριση στα δικαστήρια Γκαζιοσμάνπασά.

Από αυτούς που μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια, στάλθηκαν στο Πρωτοδικείο  15 εργάτες με αίτημα για υφ΄όρων αποφυλάκιση και οι 28 με αίτημα για προφυλάκιση.

Ζητήθηκε η προφυλάκιση των εργατών που κατηγορήθηκαν για ¨φθορά δημόσιας περιουσίας¨, ¨αντίσταση κατά της αστυνομίας¨, ¨παραβίαση του νόμου περί συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων¨ και για ¨παραβίαση της ελευθερίας στην εργασία¨.

……………

Ο εισαγγελέας Αλή Οζγκιλίκ ζήτησε την προφυλάκιση κάποιων εργατών, επειδή κατά την έφοδο της στρατοχωροφυλακής φώναζαν συνθήματα και προσπάθησαν να την εμποδίσουν, ενώ έδειξε ότι είχαν συστήσει και στο WhatsApp, μια ομάδα ονόματι ¨Ομάδα Αντίστασης¨.

​24 προφυλακίσεις

​Το δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφαση του στις 07:115 το πρωί, αποφασίζοντας το ίδιο με τον εισαγγελέα σχετικά με την υφ ΄όρων απόλυση 15 εργατών. Για τους 28 που είχαν έρθει από την εισαγγελία με αίτημα προφυλάκισης, έκρινε οι μεν 24 να προφυλακιστούν και οι άλλοι 4 να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201809191035264935-ucuncu-havalimani-insaat-tutuklama/?utm_source=https://t.co/dzmwUdiwDW&utm_medium=short_url&utm_content=j8Wm&utm_campaign=URL_shortening
19/9/2018

Previous Article

ΕΜΠΟΥ ΜΠΑΝΑΤ: ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

Next Article

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣTHN KOMOTHNH

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *