Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συνελήφθη επειδή έκλεψε ψωμί – ¨Είμαι άνεργος και πεινούσα¨

No Comments Share:

Συνελήφθη πολίτης που έκλεψε ψωμί επειδή πεινούσε

Ο Κερίμ Σ. που έκλεψε ψωμί από ένα μάρκετ στην πόλη Σέρικ της Αττάλειας, συνελήφθη από εργαζόμενους του μάρκετ και κατοίκους της περιοχής. Ο ίδιος δήλωσε πως “Πεινούσα για αυτό το πήρα”.
Ο Κερίμ που μπήκε για να ψωνίσει σε ένα market στην περιοχή Ακτσααλάν του Σέρικ, έκρυψε μέσα στα ρούχα του ψωμί και ένα πακέτο ξηρούς καρπούς. Εργαζόμενος του μάρκετ χάρη στην κάμερα ασφαλείας τον εντόπισε πήγε δίπλα του και του ζήτησε να τα επιστρέψει. Εκείνος χωρίς να απαντήσει έφυγε από το μάρκετ.
Εργαζόμενοι του μάρκετ τον κυνήγησαν και τον συνέλαβαν μαζί με τη βοήθεια πολιτών της περιοχής. Μετά από τις διαδικασίες στο αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ελεύθερος.
….
Ο Κερίμ Σ. Μιλώντας στην εφημερίδα Σοζτζού είπε πώς αναγκάστηκε να κλέψει ψωμί επειδή πεινούσε : “Λόγω της επιδημίας το ξενοδοχείο όπου δούλευα έκλεισε. Ακολούθως ήρθε και η απαγόρευση κυκλοφορίας. Το διάστημα που είμαι άνεργος δεν πήρα βοήθεια από πουθενά. Επί μήνες ψάχνω για δουλειά αλλά δεν βρήκα. Πείνασα, για αυτό το λόγο το έκανα αυτό. Αυτή τη στιγμή επιστρέφω στην πατρίδα μου στο Μπούρντουρ.¨

Karnı aç olan vatandaş marketten ekmek çalarken yakalandı

4/3/2021

Previous Article

Ερντογάν : ¨11 τέκνα της πατρίδας μας έγιναν μάρτυρες¨

Next Article

Αντιδρούνε γιατί πρέπει να φύγουν από το τζαμπέ ξενοδοχείο…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *