Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

0 σχόλια Share:

Aκόμη 5 εργάτες

is_1

Μετά από την καταστροφή στο Μετζιντγιέκιοϊ όπου σκοτώθηκαν 10 εργάτες, 5 ακόμη εργάτες σκοτώθηκαν σε Καρτάλ, Εσενγιούρτ, Κιρσεχίρ, Ζόγκουλντακ και Ικόνιο.

Έπεσε κάτω από τον 8ο όροφο

Σύμφωνα με το DHA, το περιστατικό συνέβη μεσημεριανές ώρες στην οδό Ονάτ στην συνοικία Καρτάλ Τσεβιζλί. Ο 49 ετών εργάτης Αχμέτ Τσακμάκ την ώρα που με βοήθεια γερανού κατέβαζε από τον 8ο όροφο δοκάρια, έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω, μέσα στο φορτηγό στο οποίο φόρτωνε τα δοκάρια. Αμέσως κατέφθασε μονάδα υγείας. Από τον έλεγχο που έγινε δια[πιστώθηκε ο θάνατος του. Η αστυνομία ερεύνησε τον χώρο ενώ οι πολίτες αντέδρασαν λέγοντας πως δεν είχαν ληφθεί τα δέοντα μέτρα ασφαλείας. Κάτοικος της συνοικίας είπε πως ¨Έχασε την ισορροπία την ώρα που κατέβαζε με γερανό τα δοκάρια και έπεσε. Στο κτίριο δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας, ούτε ζώνη ασφαλείας, ούτε μπάρα¨.

……………..

Ο 23 ετών εργάτης Μετίν Μπογμαλίκ που δούλευε σε ανεγειρόμενη οικοδομή στο Εσενγιούρτ, την ώρα που ανέβαζε στον 15ο όροφο υλικά με γερανό, έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Αναφέρθηκε πως αν ο Μετίν Μπογμαλίκ φορούσε μια ζώνη ασφαλείας που η πιο ακριβή από αυτές κάνει 250 λίρες, δεν θα είχε πέσει κάτω.

…………..

Ο 19χρονος Σερκάν Αϊντίν την ώρα που δούλευε σε οικοδομή στο Κιρσεχίρ, τον χτύπησε ρεύμα και απεβίωσε μετά από τρεις μέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο στην Καισάρειας

……………..

Haber.sol.org  15/9/2014

Previous Article

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ…

Next Article

ΑΙΤΗΜΑ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *