Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος Εξαγωγέων Τουρκίας: Αποτελεί χρέος μας να κερδίσουμε το συνάλλαγμα που χρειάζεται ο ηρωικός στρατός μας¨

0 σχόλια Share:

 

Μπουγιουκεκσί: ¨Κάθε δολάριο που θα κερδίσουμε για την χώρα μας θα επιστρέψει ως μια σφαίρα κατά της τρομοκρατίας¨

Ο Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί-Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξαγωγέων  Τουρκίας (ΤΙΜ), ευρισκόμενος στην γραμμή παραγωγής  της βιομηχανίας Τουότα-Σακάριας και ανακοινώνοντας τα στοιχεία για τις εξαγωγές της Τουρκίας δήλωσε: ¨Οι εξαγωγές μας στον μήνα Ιανουάριο σε σχέση με το προηγούμενο έτος αυξήθηκαν κατά 16,3% φτάνοντας το ποσό των 12,2 δις $.  Κάθε δολάριο παραπάνω που θα επιφέρουν οι εξαγωγές στην χώρα μας, θα είναι σαν μια ακόμη σφαίρα στον αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία¨

………………
Στην παρουσίαση που έγινε στην επαρχία Αριφίγιε όπου βρίσκεται η βιομηχανία της Τογιότα, παράλληλα με τον Μπουγιουκεκσί, παραβρέθηκαν ο Ορχάν Σαπουντζού-πρόεδρος της Ένωσης Εξαγωγέων Οχημάτων,  ο Χιρόσι Κάτο- Γενικός Διευθυντής και CEO της Τογιότα-Τουρκίας, ο νομάρχης Σακάριας Ιρφάν Μπαλκανλίογλου και πολλοί καλεσμένοι.
…………….
Ο  Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί-Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξαγωγέων  Τουρκίας ανέφερε πως κάθε παραπάνω δολάριο που θα κερδηθείγια την χώρα θα επιστρέψει σαν μια σφαίρα ενάντια στην τρομοκρατία και πρόσθεσε :  ¨ Η ¨Επιχείρηση Κλάδος Ελαίας¨ που άρχισε στο Άφριν για την διάλυση της τρομοκρατίας  και για να ανοίξει ο δρόμος της ειρήνης συνεχίζεται με επιτυχία.  Γνωρίζουμε πως η επιτυχής συνέχιση του αγώνα αυτού είναι δυνατή με μια δυνατή οικονομία. Ως ΤΙΜ με τους 70.000 εξαγωγείς μας συμβάλλουμε στην ισχύ της οικονομίας  και κερδίζουμε συνάλλαγμα για τα δημόσια ταμεία. Αποτελεί χρέος εμάς των εξαγωγέων να κερδίσουμε για την χώρα μας το συνάλλαγμα που χρειάζεται ο ηρωικός στρατός μας. Εμείς ως εξαγωγείς η μεγαλύτερη στήριξη που  μπορούμε να δώσουμε στην στρατιωτική επιχείρηση Κλάδος Ελαίας, είναι να κάνουμε νέα ρεκόρ εξαγωγών. Κάθε δολάριο που θα κερδίσουμε για την χώρα μας θα επιστρέψει ως μια σφαίρα κατά της τρομοκρατίας…………. Μεταξύ των χωρών όπου εξάγουμε την μεγαλύτερη αύξηση την είχαμε στην Ελλάδα με ποσοστό 80%.   
……………………
https://www.sondakika.com/haber/haber-buyukeksi-ulkeye-kazandiracagimiz-her-1-dolar-10518380/
1/2/2018

Σχ:
1)   Προσέξτε, αυτός που μιλάει δεν είναι κάποιος ¨Γκρίζος Λύκος¨.  Ο άνθρωπος είναι προφανώς από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας του και δείτε όμως ιδεολογία που πρεσβεύει ! Πως λέμε Έλληνας επιχειρηματίας ; Καμία σχέση !  Με ελάχιστες εξαιρέσεις. (π.χ. Εμφιετζόγλου)
2)   Όλα αυτά που δηλώνει είναι πολύ καλά επιχειρήματα για να μην αγοράζουμε οι Έλληνες ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. Διότι όπως μας το εξηγεί γλαφυρότατα, κάθε δολάριο που δίνουμε στα τουρκικά προϊόντα θα είναι μια σφαίρα για τον τουρκικό στρατό. Τώρα αν κάποιοι από εσάς θελουν έμμεσα να ενισχύουν τον τουρκικό στρατό, εμείς τι να πούμε….Κατάντια.   

Previous Article

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ MEΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ¨ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ¨

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΙΡΑΚ: 1 ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *