Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Kλείνει το εργοστάσιο της η Honda Τουρκίας

0 σχόλια Share:

Ανακοίνωση από την Honda που κλείνει το εργοστάσιο της στην Τουρκία : Υπάρχουν δύο λόγοι

Ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας Ηonda αναζητεί πελάτη για τις εγκαταστάσεις της μαζί με όλο τον εξοπλισμό που διαθέτει στο Σεκερπινάρ. Η ιαπωνική εταιρεία Ηonda, που θεμελίωσε τις εγκαταστάσεις της στο Σεκερπινάρ του Γκέμπζε το 1997, κλείνει το Σεπτέμβριο του 2021. Με αυτό τον τρόπο μία επένδυση που ήρθε εκ του μηδενός προς την Τουρκία, φεύγει από τη χώρα μας 24 χρόνια αργότερα.

Η εφημερίδα Sozcu, ρώτησε τον γενικό υποδιευθυντή της Honda-Τουρκίας Μπουλέντ Κιλιτσέρ, σχετικά με την απόφαση τις συνέπειες και το τι μπορεί να γίνει αργότερα.
Ο Κιλιτσερ είπε πως υπάρχουν δύο σημαντικοί λόγοι για το κλείσιμο της βιομηχανίας και τους παρέθεσε ως εξής : Ο πρώτος και ο πιο σημαντικός ήταν η βελτιστοποίηση της παραγωγής σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενώ η δυνατότητα της βιομηχανίας μας στην Τουρκία είναι 50 χιλιάδες τεμάχια δυστυχώς τα τελευταία 5-6 έτη υποχρεωθήκαμε να εργαστούμε στο 30 έως 35% των δυνατοτήτων μας. Και αυτό δεν είναι κάτι που σχετίζεται με την εσωτερική αγορά αλλά είναι ένα θέμα που σχετίζεται με τις εξαγωγές. Επίσης αυτή η βελτιστοποίηση δεν αφορά μόνο την Τουρκία, καθώς αναθεωρήσεις έγιναν και στα εργοστάσια της Αγγλίας, της Ινδονησίας και της Ταϋλάνδης. Δεύτερος λόγος ήταν η αύξηση της αποδοτικότητας της παραγωγής. Αν κοιτάξουμε το Civic Sedan, με την επάνοδο στην Ιαπωνία θα υπάρξει συνολική μείωση του κόστους κάτι που θα το καταστήσει πιο ανταγωνίσιμο…. Μπορούμε λοιπόν να πούμε πως η παραγωγή του Civic Sedan στην Ιαπωνία θα είναι πιο συμφέρουσα από ότι στην Τουρκία.
……

https://tele1.com.tr/turkiyedeki-fabrikasini-kapatan-hondadan-aciklama-iki-sebebi-var-188581/

13/7/2020

Σχ. : Το εργοστάσιο απασχολεί 1070 εργαζόμενους…

Previous Article

Είδηση σε πολλές τουρκικές εφημερίδες η πρόταση του περιφερειάρχη Μουτζούρη !

Next Article

Εκπρόσωπος δυνάμεων Χαφτάρ: “Κατά τις επόμενες ώρες θα γίνουμε μάρτυρες μιας μεγάλης μάχης”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *