Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κλωτσιές, μπουνιές και απόλυση για την ταμία που ζήτησε αλλαγή στο γεύμα…

No Comments Share:

Γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών πού εργαζόταν ως ταμίας, στο υποκατάστημα μιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Ικόνιο, ζήτησε το μεσημεριανό να είναι με σάλτσα.
Ο υποδιευθυντής υπάλληλος του μάρκετ, την ώρα που υπήρχε και πελάτης στο ταμείο, αντέδρασε, την πρόσβαλε και όταν έφυγε ο πελάτης της επιτέθηκε και τη χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές. Η σύμβαση εργασίας της γυναίκας και του υποδιευθυντή τερματίστηκαν.

Το τρομερό αυτό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου σε υποκατάστημα μιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην συνοικία Ερενλέρ του Καράται. Η εργαζόμενη ως ταμίας Χ.Σ. εξέφρασε την ιδέα το μεσημεριανό που τους προσφέρεται, να γίνεται με σάλτσα.

Τότε και ενώ ήταν παρών πελάτης στο ταμείο, ο υποδιευθυντής του μάρκετ Ογουζχάν Ν. είπε προσβλητικά λόγια προς τη γυναίκα. Όταν έφυγε ο πελάτης ο Ογουζχάν πέρασε στο συγκεκριμένο ταμείο, επιτέθηκε στην Χ.Σ. και την έδειρε με κλωτσιές και μπουνιές.

Μετά από το περιστατικό ο διευθυντής του καταστήματος έβαλε και τους δύο εργαζόμενους να υπογράψουν την παραίτησή τους. Έτσι αρχικά τερματίστηκε η σύμβαση εργασίας του Ογουζχάν Ν. και μετά από λίγες μέρες και της Χ.Σ.
….
Η Χ.Σ. υποστήριξε πως ο Ογουζχάν Ν. μετά από την απομάκρυνση του πελάτη ήρθε δίπλα της, “Και μου είπε “Έλα εδώ εσύ, κατέβα κάτω να δεις τι θα πάθεις. Ποια είσαι εσύ που μιλάς με αυτό τον τρόπο”; Έσπρωξε τα χέρια μου και το κεφάλι μου προς τα πίσω. Με χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο μου. Με χτύπησε επίσης στην κοιλιά και στο δεξιό μηρό. Προσπάθησε να με πιάσει από το πηγούνι. Οι συνάδελφοι προσπάθησε να μας χωρίσουν λέγοντας “ηρεμήστε”. Ο υπεύθυνος του καταστήματος κάλεσε τον Ογουζχάν και τον ρώτησε για το τι συνέβη. Αυτός βρίζοντας ήρθε δίπλα μου. Με χτύπησε πάλι με γροθιά και κλωτσιά. Για να μην δεχτώ και άλλα χτυπήματα υπερασπίστηκα τον εαυτό μου¨

“Öğle yemeği salçalı olsun” diyen iki çocuk annesi kadın, hem dayak yedi hem de işinden oldu | Haberler.com 3. Sayfa

25/12/2020

Previous Article

Τσαμάν: ¨Ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού της Τουρκίας έχει ως προγόνους αυτόχθονες της Ανατολίας¨

Next Article

Τουρκία : ¨Καλούμε την Ελλάδα να συμβάλει στις προσπάθειές μας για ειρήνη¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *