Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δημόσιες υπηρεσίες που αδυνατούν να πληρώσουν ρεύμα, νερό και φυσικό αέριο !

No Comments Share:

Το εντόπισε το Ελεγκτικό Συμβούλιο : Δημόσιες υπηρεσίες αδυνατούν να πληρώσουν ρεύμα, νερό και φυσικό αέριο.
Ελεγκτές του Ελεγκτικού Συμβουλίου, διαπίστωσαν πως “Η επιβάρυνση λόγω καθυστερημένης πληρωμής οφειλών, επιφέρει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση στην διοίκηση”.

Την ώρα που εκατομμύρια πολίτες δυσκολεύονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, εντοπίστηκε πώς τα σωφρονιστικά καταστήματα και τα αναμορφωτήρια δεν πληρώνουν στην ώρα τους τους λογαριασμούς ρεύματος, νερού και φυσικού αερίου.

Ο βουλευτής Σουμέρ του κόμματος CHP της αντιπολίτευσης, δήλωσε πως “Στην Τουρκία όχι μόνο οι πολίτες αλλά και οι δημόσιες υπηρεσίες έφτασαν να μην μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους”. Στα πλαίσια του ελέγχου που έγινε από ελεγκτές του Eλεγκτικού Συμβουλίου σε δημόσιους φορείς και υπηρεσίες για το έτος 2019, εντοπίστηκε πως τα σωφρονιστικά καταστήματα και τα αναμορφωτήρια δεν μπορούσαν να πληρώσουν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους.

……

Ο Σουμέρ δήλωσε : “Όταν εμείς λέμε πώς ο πολίτης δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του και ότι εκατομμύρια πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις ένεκα λογαριασμών φυσικού αερίου, ρεύματος και νερού εσείς μας λέτε πως τα παραφουσκώνουμε. Εξετάζοντας όμως την αναφορά του Ελεγκτικού Συμβουλίου, βλέπουμε πως τα σωφρονιστικά καταστήματα δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος νερού και φυσικού αερίου. Για αυτό και πλήρωσαν έξτρα κόστος. …..”

https://artigercek.com/haberler/sayistay-kamu-kurumlari-da-elektrik-su-ve-dogalgaz-faturalarini-odeyemiyor

16/10/2020

Σχ: Αυτό που δεν ξέρουν στην Ελλάδα πολλοί είναι ότι στην Τουρκία μετά τον δεύτερο απλήρωτο λογαριασμό έρχεται ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ.

Κι όταν λέμε κατάσχεση εννοούμε όχι μόνο ακίνητα, αλλά καρέκλες, τηλεοράσεις, χαλιά κ.α !

Previous Article

Ο Φερρούχ Οζκάν μας προειδοποιεί !…..

Next Article

Ιταλός ΥΠΕΞ: Η ΕΕ δεν πρέπει να κλείσει την πόρτα του διαλόγου με την Τουρκία¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *