Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

AFİYET OLSUN-ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 19-2-2011

Aç köpekler bile yemedi

 

Ούτε τα πεινασμένα σκυλιά δεν τα έφαγαν

Μεγάλη επιχείρηση οργανώθηκε στην πόλη Σανλιούρφα ενάντια στους παραγωγούς προϊόντων που απειλούνε την ανθρώπινη υγεία.

Ομάδες του υπουργείου Γεωργίας κατέσχεσαν 2 τόνους λουκάνικα και 200 κιλά κοτόπουλα που παρά το ότι είχανε λήξει, ήταν έτοιμα προς πώληση.

Οι ομάδες του υπουργείου Γεωργίας μαζί με την δημοτική αστυνομία, κατά την διάρκεια ελέγχων που έκαναν μέσα στην τελευταία εβδομάδα, κατέσχεσαν πολλούς τόνους κρέατος που αποτελούσαν απειλή για την ανθρώπινη υγεία.

Σε ένα παρασκευαστήριο βρέθηκαν δύο τόνοι χαλασμένα λουκάνικα, ενώ σε μια άλλη εταιρία κατασχέθηκαν 1200 κιλά ληγμένα κοτόπουλα. Μετά την ανάλυση των δειγμάτων αποφασίστηκε να καταστραφούνε. Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε στις εταιρίες που θέλανε να πουλήσουν αυτά τα χαλασμένα προϊόντα.

Τα σκυλιά μόνο τα μύρισαν

Μετά την απόφαση των κτηνίατρων πως πρέπει να καταστραφούνε δύο τόνοι λουκάνικα και δύο τόνοι κοτόπουλα, τα κρέατα μεταφέρθηκαν με δημοτικά οχήματα στο Κέντρο Στείρωσης και Επανένταξης ζώων του δήμου Σανλιούρφας, όπου βρίσκονταν 400 σκυλιά. Τα σκυλιά τα οποία σίγουρα ήταν πεινασμένα για μέρες, όταν είδαν τα κοτόπουλα και τα λουκάνικα, αντί να ορμάνε το ένα στο άλλο, περίμεναν να τους τα πετάξουν. Όταν τους τα πέταξαν οι υπάλληλοι, κάποια σκυλιά τα μύρισαν και απομακρύνθηκαν, χωρίς να τα φάνε.

…………..

Previous Article

ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *