Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

No Comments Share:

Πρωταθλητής στην αύξηση τιμών στην Κωνσταντινούπολη οι καυτερές πιπεριές

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Κωνσταντινούπολης (ΙΤΟ), ανακοίνωσε πως κατά τον Ιανουάριο το προϊόν με την μεγαλύτερη αύξηση τιμής ήταν οι καυτερές πιπεριές που αυξήθηκαν κατά 73% , ενώ το προϊόν με την μεγαλύτερη πτώση ήταν τα υλικά για μακιγιάζ.

Στον Δείκτη Μισθολογικής Επιβίωσης Κωνσταντινούπολης του ΙΤΟ, από τα 242 προϊόντα, στα 112 αυξήθηκαν οι τιμές τους, σε 57 έπεσαν και σε 75 παρέμειναν ίδιες.

Οι καυτερές πιπεριές με αύξηση 73,75% έγιναν οι ¨πρωταθλητές αύξησης¨, ενώ ακολουθούνε το σπανάκι με 64,96%, τα αγγούρια με 45,39%, οι ντομάτες με 41,32% και τα κουνουπίδια με 48,18%.

Τα Προϊόντα που φτήνυναν πιο πολύ ήταν τα υλικά για μακιγιάζ με 25,30%, τα αντρικά πουκάμισα 14,37%, τα γυναικεία παλτά 14,27%, οι γυναικείες μπλούζες 12,99% και το πόσιμο νερό των πόλεων 12,81%.

Ocak ayında İstanbul’un ‘zam şampiyonu’ sivri biber

2/2/2019

Σχ: Τον τελευταίο καιρό υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις τιμές των λαχανικών που έχουν αυξηθεί πολύ. Μάλιστα όταν ο Ερντογάν δημόσια απείλησε τα μάρκετ για τις τιμές που τα πουλάνε, κάποια μάρκετ προτίμησαν να βγάλουν εντελώς από τα μαγαζιά τους κάποια προϊόντα, για να αποφύγουν τον πιεστικό κρατικό έλεγχο.

Previous Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΙΩΝ ΣΤΑ PETSHOP

Next Article

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *