Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

No Comments Share:

 

Οι πτωχεύσεις πλέον και στον τομέα της μουσικής: Η εταιρία Dokuz-Sekiz Müzik προσέφυγε στο δικαστήριο

Η παραγωγός εταιρία Dokuz-Sekiz Müzik που έχει στο χαρτοφυλάκιο της τους τραγουδιστές Koray Avcı, Cem Adrian, Fettah Can, Koray Avcı, Aydilge, Ferman Toprak, Emre Altuğ, Yasemin Mori, Murat Boz  και Soner Sarıkabadayı, προσέφυγε στο δικαστήριο υποβάλλοντας αίτημα για πτώχευση.

Στις εταιρίες που δεν μπορούν να ξεπεράασουν την στενωπό, σήμερα προστέθηκε ακόμη μία

Σύμφωνα με την είδηση του Τζαν Μουμάι από την εφημερίδα Σοζτζού, ο Αχμέτ Τσελένκ-αφεντικό  της εταιρίας Καλλιτεχνικών Διοργανώσεων και εμπορίου Dokuz-Sekiz Müzik, προσέφυγε στο 2ο Πρωτοδικείο Κων/λης ζητώντας την πτώχευση.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε πως υπάρχει το διάστημα των 7 ημερών στο οποίο μπορούν να προσφύγουν οι έχοντες αντίρρηση για την πτώχευση, που έχουν να παίρνουν χρήματα.

……………..

Ο δικηγόρος της εταιρίας ανέφερε πως υπήρχε δυσκολία επειδή έπρεπε να γίνει πληρωμή σε δολάρια : ¨Δε είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Υπήρχε πληρωμή που έπρεπε να την κάνουμε σε δολάρια¨.

Ο δικηγόρος Γκιουρέλ είπε πως η απαγόρευση πώλησης σε συνάλλαγμα του δυσκόλεψε και είπε πως ¨Υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία διπλάσια των χρεών. Σε τράπεζες δεν χρωστάμε. Καθώς όμως τα έσοδα είναι σε λίρες και τα χρέη σε συνάλλαγμα, άρχισε μια δύσκολη περίοδος¨.

Konkordato artık müzik sektöründe: Dokuz-Sekiz Müzik de mahkemeye başvurdu

23/10/2018

Previous Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΜΕ

Next Article

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *