Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

6 ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ !

No Comments Share:

 

 

Πώληση χαρτιού υγείας σε έξι δόσεις !

Μετά από την εν μέσω κρίσης αύξηση της τιμής του χάρτου, προϊόντα όπως το χαρτί υγείας πουλιέται σε δόσεις. Σε αυτά τα προϊόντα, πάνω από ένα ποσό γίνονται από 6 ως 9 δόσεις.

Μεγάλες ήταν οι αυξήσεις που έγιναν σε δεκάδες προϊόντα στο καλάθι του καταναλωτή. Η αύξηση στο χαρτί υγείας ήταν 100%, στο τσάι 30% , ενώ η αύξηση στο χαρτί Α4 που χρησιμοποιείται στις φωτοτυπίες έφτασε το 350%.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sözcü, καθώς οι τιμές αυξήθηκαν, τα μάρκετ άρχισαν να πουλάνε τα χαρτιά υγείας και τα είδη καθαριότητας σ 6 έως 9 δόσεις.

………………

Με την κρίση που ξέσπασε στο χαρτί το 32ρι πακέτο έφτασε τις 60 λίρες.

ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ

Για να επιτευχθεί χρηματοοικονομική σταθερότητα, για να στηριχθεί η μακροοικονομική ισορροπία και για να αποτραπεί η μακροχρόνιος δανεισμός των πολιτών, επιβλήθηκε περιορισμός στις δόσεις.

Με τον περιορισμό που άρχισε στις 1/9 στις αγορές ηλεκτρονικών ειδών οι δόσεις περιορίστηκαν στις 3, στις αγορές υπολογιστών, στις πληρωμές σε συλλόγους, αεροπορικές εταιρίες, ταξιδιωτικά πρακτορεία, μεταφορές και καταλύματα 6 δόσεις, ενώ στις πληρωμές υγείας και κοινωνικών ασφαλίσεων και στις αγορές προϊόντων υγείας και στις πληρωμές φόρου 9 δόσεις.

http://haber.sol.org.tr/emek-sermaye/alti-taksitle-tuvalet-kagidi-satisi-247610

14/9/2018

Previous Article

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΣΙΝΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΖΕΜΑΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *