Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μπιλντ: Ο υπουργός Σιμσέκ ζήτησε οικονομική βοήθεια από την Γερμανία

No Comments Share:

Μπιλντ: Ο υπουργός Σιμσέκ ζήτησε οικονομική βοήθεια από την Γερμανία

Η γνωστή γερμανική εφημερίδα Μπιλντ δημοσίευσε είδηση στην οποία αναφέρεται πως ο υπουργός Οικονομίας Μεχμέτ Σιμσέκ θέλοντας να αναζωογονήσει την τουρκική οικονομία, ζήτησε βοήθεια από την Γερμανία.

Σύμφωνα με ότι αναφέρει η DW, η είδηση φέρει τον τίτλο ¨Η Τουρκία ζητάει πάλι οικονομική βοήθεια από την Γερμανία¨ και παρατίθεται η δήλωση του Σιμσέκ πως ¨Πιστεύω πως είναι ανάγκη να έρθει ο καιρός για εξομάλυνση στις σχέσεις¨.

Σύμφωνα με την είδηση, στην συνάντηση των G20 στην Ουάσιγκτον, ο Σιμσέκ ανέφερε πως αναζητεί τρόπους αναζωογόνησης της τουρκικής οικονομίας και ότι ¨Για αυτό έχουμε ανάγκη την Γερμανία¨.

Δυσκόλεψε η στήριξη προς την Τουρκία

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Βόλφανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Ντερ Σπίγκελ είχε αναφέρει πως πριν από το περιστατικό με την σύλληψη του δημοσιογράφου Ντενίζ Γιουτζέλ είχε συζητήσεις με τον ομόλογο του της Τουρκίας Σιμσέκ σχετικά με το θέμα της οικονομικής στήριξης και είχε δηλώσει πως ¨Οι συζητήσεις πήγαιναν καλά, Αλλά μετά προέκυψε η σύλληψη και αυτό δυσκόλεψε πολύ την κατάσταση¨.

http://www.diken.com.tr/bild-bakan-simsek-almanyadan-ekonomik-yardim-talep-etti/
24/4/2017

Previous Article

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ !

Next Article

ΤΑ ¨ΜΕΓΑΦΩΝΑ¨ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *