Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KΛΕΙΣΙΜΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑDOLU EFES ΣΤΟ ΛΟΥΛΕΜΠΟΥΡΓΚΑΖ

No Comments Share:

 Η Anadolu Efes σταματά την παραγωγή της

fft81_mf2085485

Η Anadolu Efes αποφάσισε να κλείσει την βιομηχανία της στο Λουλεμπουργκάζ λόγω της ύφεσης στην αγορά αλκοολούχων ποτών .

Η Anadolu Efes που είναι από τους ηγέτες στον τομέα των αλκοολούχων ποτών, αποφάσισε να κλείσει την μονάδα της στο Λουλέμπουργκάζ που αποτελεί το 8% των εγκαταστάσεων της στην Τουρκία. Πλέον από τις 2 Μαΐου η παραγωγή της εν λόγω μονάδας θα μεταφερθεί στις άλλες εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Wall Street Journal, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ομίλου Anadolu Τουντζάι Οζιλχάν, είπε πως το 2013 λόγω των μέτρων που λήφθησαν στην Τουρκία η κατανάλωση αλκοόλ μειώθηκε κατά 9% και ότι ως εκ τούτου αποφάσισαν να κλείσουν την μονάδα τους στο Λουλεμπουργκάζ, προσθέτοντας πως οι εργαζόμενοι εκεί θα κατευθυνθούν στις άλλες μονάδες.

Ο όμιλος είχε αποφασίσει να κλείσει και τις μονάδες παραγωγής του σε Μόσχα και Ροστόβ της Ρωσίας μετά από τους περιορισμούς που επέβαλε στην κατανάλωση του αλκοόλ η κυβέρνηση της Ρωσίας.

Στην Τουρκία υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί στη προώθηση και εμπορία αλκοολούχων προϊόντων. Με τον τελευταίο νόμο που ψηφίστηκε, εμποδίστηκε πια η λιανική πώληση του αλκοόλ μετά τις 22:00 το βράδυ. Ένας άλλος παράγοντας που συνέβαλε στην πτώση στην κατανάλωση είναι η αυτόματη αύξηση του φόρου TÜFE τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο.

……………

Εφ.Ραντικάλ 2/4/2014

 

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΙΡΦΑΝ ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ AΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Next Article

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ¨ΤΥΦΛΩΣΕ¨ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *