Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ EUROCOPTER ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟ CİRİT

0 σχόλια Share:

ΤΟ EUROCOPTER ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟ CİRİT

 H Eurocopter μια από τις πιο σημαντικές αμυντικές εταιρίες της Ευρώπης, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει στα ελικόπτερα της τουρκικά προϊόντα

Το μέλος της διοίκησης της Eurocopter Τόμας Χάιν ανακοίνωσε πως η εταιρία θα χρησιμοποιήσει στο ελικόπτερο EC-635 το σύστημα απεικόνισης της ASELSAN και στο σύστημα ρουκετών το “Cirit” της εταιρίας Roketsan. Ο Χάιν ανέφερε πως είναι ανοιχτός σε νέες συνεργασίες στην Τουρκία, ενώ προσπαθεί να αποσπάσει και μερίδιο από τον διαγωνισμό των 15 ελικόπτερων που προκήρυξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Ο Χάιν που είναι αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού τομέα πωλήσεων της Eurocopter, ανέφερε ότι βρίσκεται για καιρό στην Τουρκία και ότι επιθυμεί να κάνει ένα νέο βήμα στις σχέσεις μαζί της. Ο Χάιν ανέφερε πως κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση, θέλει αντί να δώσει τα έτοιμα προϊόντα, να επιδιώξει λύσεις οι οποίες θα προκύψουν σε συνεργασία με την τουρκική βιομηχανία, και ανακοίνωσε ως εξής την συνεργασία με την Τουρκία :

¨Συνάψαμε σημαντικές συμφωνίες με τις εταιρίες Aselsan και Roketsan. Στην βάση αυτών των συμφωνιών υπάρχουν τρεις λόγοι. Στα προϊόντα τους δεν απαιτείται αμερικανική άδεια εξαγωγής, η ποιότητα τους είναι υψηλή και η τιμή τους χαμηλή. Εάν ο αγοραστής θελήσει κάποιο άλλο προϊόν τοποθετείται έναντι χρημάτων άλλο, αλλά στην στάνταρ έκδοση θα υπάρχει το σύστημα θερμικής απεικόνισης της ASELSAN.

ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟ CIRIT

Στο ελικόπτερο θα βρίσκεται επίσης και το παραχθέν από την Roketsan ¨ Cirit¨ (ακόντιο). Οι ρουκέτες Cirit κατευθύνονται με λέιζερ και έχουν μεγαλύτερη ευστοχία από τους ανταγωνιστές τους. Και όπως ισχύει και για τα προϊόντα της ASELSAN, και εδώ δεν υπάρχει περιορισμός στις εξαγωγές, ενώ υπάρχουν και τα πλεονεκτήματα της ποιότητας και της τιμής. Επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα παρόμοια προϊόντα από την Τουρκία. Για αυτό συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας. Εάν υπάρξει επαρκής στόλος θα τεθεί το θέμα ίδρυσης κέντρου εκπαίδευσης στην Τουρκία. Αυτό δεν το βλέπουμε αρνητικά, αλλά κατά την γνώμη μας πιο σημαντικό είναι τα λίγα στον κόσμο κέντρα συντήρησης. Για αυτό το θέμα αρχίσαμε συνομιλίες με μια εταιρία. Τις δοκιμές βολής κάποιων οπλικών συστημάτων που είναι εγκατεστημένα στα ελικόπτερα τις κάνουμε στην Νότια Αφρική. Αυτές τις δοκιμές θέλουμε να τις κάνουμε στην Τουρκία¨.

ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Εκδόσεις του EC-635 που παράγεται από το 1998 και εντεύθεν βρίσκονται σε πολλές χώρες. Το ελικόπτερο αυτό μεταφέρει 8 άτομα, είναι γενικής χρήσης και έχει προτιμηθεί από αρκετές χώρες όπως Πορτογαλία, Ελβετία και Η.Α.Ε. Υπάρχει επίσης αίτημα για 24 τεμάχια που σχεδιάζει να αγοράσει το Ιράκ.

 Ιστοσελίδα Askerhaber 3-12-2011

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΞΕΝΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Next Article

ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ¨ΦΙΛΟΥ¨ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΓΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *