Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ZHMIEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

No Comments Share:

Σταμάτησε σε μεγάλο βαθμό η βιομηχανία στο Κοτζάελι

310320151256584412129_2

Η διακοπή ρεύματος που επηρέασε μεγάλο μέρος της χώρας και αναφέρεται πως προκλήθηκε από κάποια βλάβη, επηρέασε πολλές βιομηχανικές μονάδες στην περιοχή του Κοτζάελι.
Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αϊχάν Ζεϊτίνογλου, ανέφερε πως βιομηχανικές μονάδες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές και ότι μόνο ελάχιστες συνέχισαν να εργάζονται με γεννήτριες.

Στο Κοτζάελι-πόλη ατμομηχανή της βιομηχανίας στην Τουρκία, λόγω της διακοπής στο δίκτυο διανομής ρεύματος, επηρεάστηκαν πολλές μονάδες μεταξύ των οποίων μονάδες ελαστικών, αυτοκινήτων, χημικές, διυλιστήρια κ.α. , ενώ οι δραστηριότητες στην 13η βιομηχανική περιοχή σταμάτησαν. Στα πρώτα λεπτά μετά από την διακοπή όλοι περίμεναν πως η ενέργεια θα επανερχόταν σύντομα, αλλά μετά από κάποιο διάστημα, όταν έγινε αντιληπτό πως ήταν κάτι που συνέβη σε μεγάλο μέρος της Τουρκίας, όλοι με πρώτους τους βιομήχανους άρχισαν να αναζητούνε στα τηλέφωνα τις ηλεκτρικές εταιρίες και τηλέφωνα των υπουργείων.

…………….

…………….

DHA  31/3/2015

Σχ : Στο μεταξύ έβγαλαν ανακοινώσεις οι σχετιζόμενες με την παραγωγή και διανομή ρεύματος εταιρίες TÜPRAŞ, SEDAŞ, TEİAŞ, με τις οποίες δηλώνουν πως δεν έχουν καμία σχέση με την διακοπή ρεύματος και ότι δεν φταίει η εταιρία τους.  

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Next Article

ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *