Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ : ¨ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨

6 Comments Share:

Εφ. Ραντικάλ 29-6-2011

¨Οι Ρώσοι να μην πάνε διακοπές στην Τουρκία¨

Ο λαϊκιστής Ρώσος πολιτικός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι μετά τον θάνατο των Ρώσων τουριστών από νοθευμένο ποτό στο Μπόντρουμ, πρότεινε για λόγους ασφαλείας να απαγορευτεί στους Ρώσους τουρίστες να πηγαίνουν στην Τουρκία.

ΚΙΕΒΟ – Βαριές κατηγορίες σε βάρος της Τουρκίας απηύθυνε ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Με βάση την είδηση του καναλιού Βέστι το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό κόμμα στο οποίο ηγείται ο Ζιρινόφσκι υπέβαλε πρόταση νόμου η οποία με στόχο ¨την αποτροπή της επανάληψης περιστατικών που προκάλεσαν θάνατο¨ προβλέπει την απαγόρευση μετάβασης Ρώσων πολιτών σε κάποιες χώρες με επικεφαλής την Τουρκία.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΕ ΠΟΛΥ

Ο Ζιρινόφσκι ισχυρίστηκε πως ο θάνατος των Ρώσων ξεναγών από νοθευμένο ουίσκι στο Μπόντρουμ υπήρξε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και δήλωσε πως «Μόνο πέρσι 78 Ρώσοι τουρίστες έχασαν τη ζωή τους στην Τουρκία είτε από τροχαία είτε από πνιγμό. Και φέτος ίδια είναι τα νούμερα. Και από πάνω φτάσαμε στις δηλητηριάσεις. Οι Τούρκοι κάθε χρόνο αποθρασύνονται. Δεν μας υπολογίζουν. Παίρνουν όλα τα λεφτά των τουριστών μας, κι έναντι τούτου δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο ασφάλειας. Αυτό συνεχίζεται δεκαετίες τώρα. Αποθρασύνθηκαν πλήρως, μέτρο δεν έχουν¨.

…………..

 

Previous Article

ΕΙΠΑΝ EVET(NAI) ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

Next Article

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *