Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

MIA ΠETYXHMENH ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

0 σχόλια Share:
Spread the love

Εφ. Νέτγκαζέτε 13-9-2011

 Από το Αδραμύττιο πουλά μπακλαβά στην Ελλάδα

 Εταιρία από το Αδραμύττιο του Μπαλίκεσίρ εξάγει μπακλαβά σε 4 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Εβρέν Παλμούτ, δήλωσε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το εσωτερικό και το εξωτερικό για τους χαρακτηριστικούς μπακλαβάδες του Γκαζιάντεπ, και ότι σε σύντομο διάστημα πέτυχε να εξάγει σε 4 χώρες.

Ο Παλμούτ περιγράφει πως πρώτα άρχισε να δίνει μπακλαβά σε μεγάλα ξενοδοχεία, ρεστοράν και εταιρίες τροφίμων στον κόλπο του Αδραμυττίου και λέει πως ¨Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον στην περιοχή για τους μπακλαβάδες μας. Όταν πολλά άτομα άρχισαν να στέλνουν ως δώρο σε γνωστούς τους στην Ευρώπη τους μπακλαβάδες μας, αρχίσαμε να παίρνουμε περισσότερες παραγγελίες¨.

Ο Παλμούτ αναφέρει πως οι μπακλαβάδες που στάλθηκαν ως δώρα στο εξωτερικό άρεσαν και λέει πως ¨ Αργότερα κάποιες φίρμες ήρθαν σε επαφή μαζί μας. Ο μπακλαβάς μας με φυστίκι Άντεπ έχει μεγάλη ζήτηση πρώτα στην Ελλάδα και μετά στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή εξάγουμε σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Γερμανία και Γαλλία. Αξιολογούμε επίσης τις προτάσεις που έχουν έρθει από άλλες χώρες¨.

Ο Παλμούτ τονίζει πως εκτός από τον μπακλαβά τύπου Άντεπ βγάζουν σπιτικό μπακλαβά, στεγνό μπακλαβά, ειδικού καρέ, πως οι καλύτεροι πελάτες είναι οι Έλληνες και ειδικά οι τουρίστες που έρχονται από την Μυτιλήνη δεν γυρνάνε πίσω χωρίς να έχουν πάρει μπακλαβά.

 

Previous Article

23 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ !

Next Article

EΠΕΛΕΓΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *