Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΨΩΝΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ IΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ…

No Comments Share:

O ιδιωτικός τομέας ιδρύει ειδικές δυνάμεις κατά της τρομοκρατίας

Η ίδρυση ειδικών δυνάμεων ασφαλείας από συνταξιούχους αστυνομικούς στα εμπορικά κέντρα θα διευκολύνει την άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις τρομοκρατικών επιθέσεων

Οι ειδικές αυτές ομάδες που θα ιδρυθούν από συνταξιούχους αστυνομικούς, θα υπηρετούν στα εμπορικά κέντρα. Καθήκον των ομάδων αυτών θα είναι να παρέμβουν αμέσως σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης.

ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Μετά από τις επιθέσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων ISIS και ΠΚΚ, σε πολυσύχναστα μέρη στην Τουρκία, τα μέτρα ασφαλείας έφτασαν στο ανώτατο επίπεδο. Πέραν όμως των μέτρων που παίρνουν οι δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, πλέον κινητοποιείται με νέες ρυθμίσεις και ο ιδιωτικός τομέας.   Στα πλαίσια αυτά διοικήσεις διάσημων εμπορικών κέντρων της Κωνσταντινούπολης, ιδρύουν ειδικές ομάδες για την αποτροπή των τρομοκρατικών απωλειών και για την μείωση κατά το δυνατόν των απωλειών.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Τα εμπορικά κέντρα αποφάσισαν να ιδρύσουν σύντομα ειδικές ομάδες από συνταξιούχους αστυνομικούς με προϋπηρεσία στα ανατολικά και νοτιοανατολικά. Τα εμπορικά κέντρα συναντήθηκαν ήδη με απόστρατους των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Θα ιδρυθούν ομάδες 5-10 ατόμων. Θα πάρουν θέσεις εντός ή κοντά στις εισόδους των εμπορικών κέντρων και θα είναι είτε με στολή είτε με πολιτικά και θα δύνανται να παρέμβουν αμέσως σε περιπτώσεις επιθέσεων. Θα παρεμβαίνουν αμέσως με τα όπλα τους.

……………..

http://www.sondakika.com/haber/haber-ozel-sektor-ozel-tim-kuruyor-9143141/

8/1/2017

Previous Article

Σφαλιάρα σέ Μετέ – Ἀζίζογλου

Next Article

TO TIMHMA THΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *