Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒIΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΓΚΥΡΑΣ: ¨Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΕΣ¨…

No Comments Share:

 

 

¨Η οικονομία έφτασε σε τέτοιο σημείο που η πλειοψηφία των εταιριών είναι βουλιαγμένες¨

Ο Νουρετίν Οζντεμπίρ-πρόεδρος του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αγκύρας δήλωσε πως ¨ Η οικονομία έφτασε σε τέτοιο σημείο, που οι περισσόερες από τις επιχειρήσεις μας σύμφωνα με τον Τουρκικό Εμπορικό Κώδικα είναι βουλιαγμένες. Τα χρέη τους είναι περισσότερα από τα περιουσιακά τους στοιχεία.

…………….

Ο Οζντεμπίρ σχολιάζοντας την κατάσταση στην οικονομία είπε: ¨ Επί μακρόν διάστημα ήρθε από το εξωτερικό πολύ συνάλλαγμα, αυξήθηκε η αξία της  τουρκικής λίρα, και καθώς φτήνυναν τα εισαγόμενα είδη ο κόσμος στράφηκε εκεί και κάποιες δουλειές έφτασαν να μην μπορούν να γίνουν στην Τουρκία. Η οικονομία έφτασε σε τέτοιο σημείο, που οι περισσόερες από τις επιχειρήσεις μας σύμφωνα με τον Τουρκικό Εμπορικό Κώδικα είναι βουλιαγμένες. Τα χρέη τους είναι περισσότερα από τα περιουσιακά τους στοιχεία. Για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να μπορέσουν να εργαστούνε, πρέπει να κινητοποιηθεί η αγορά.¨

………………

Αυτή την στιγμή για να γυρίσουν τα γρανάζια στη Τουρκία, έχουμε ανάγκη από χρηματοδότηση.  Ο δείκτης δανείων/καταθέσεων είναι σε επίπεδα που δεν πρέπει να είναι. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν απέμειναν πόροι στις τράπεζες για να δώσουν δάνεια. Μέχρι τέλος του έτους πρέπει να πληρωθούνε 69 δις $ και αυτό είναι τεράστιο μέγεθος. Αυτό πρέπει να το συνεχίσουμε και να μειώσουμε το άνοιγμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών.

………………

http://haber.sol.org.tr/turkiye/ekonomi-oyle-bir-hale-geldi-ki-sirketlerin-cogu-batik-durumda-244167

31/7/2018

Previous Article

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ TRT ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ, ΕΜΕΙΣ ;

Next Article

TOYΡΚΙΚΟ Μ.Ε.Α. ULAK

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *