Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΥΛΙΚΩΝ…

0 σχόλια Share:

Oζτούρκ-Γενικός Γραμματέας του ΙΤΟ: Στο νοσοκομείο Τσεραχπασά είναι μέρες που δεν γίνονται ούτε εξετάσεις ούρων

Ο Οσμάν Οζτούρκ-Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Κωνσταντινούπολης, δήλωσε πως ¨Η κατάσταση του Τσεραχπασά είναι ακόμη χειρότερη και από το νοσοκομείο Τσάπα. Υπάρχουν μέρες που δεν γίνονται ούτε εξετάσεις ούρων. Οι πολίτες εξεγείρονται και ζητάνε την εκκαθάριση αυτών των νοσοκομείων¨

Σύμφωνα με το κείμενο του Εμρέ Δεβετζί από την εφημερίδα Τζουμχουριέτ, ο Οσμάν Οζτούρκ-Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Κωνσταντινούπολης, ανέφερε πως λόγω των χρεών που υπάρχουν οι εταιρίες ιατρικών ειδών δεν μετέχουν σε διαγωνισμούς και ότι λόγω της έλλειψης υλικών οι εγχειρίσεις καθυστερούν επί μακρόν.

Ο Οζτούρκ είπε πως ακόμη και φάρμακα φτηνά των 5-10 λιρών, όπως τα Veküronyum και Roküronyum δεν υπάρχουν στο νοσοκομείο, προσθέτοντας πως αναγκάζονται οι γιατροί με δικές τους δυνατότητες να φέρνουν από ιδιωτικά νοσοκομεία.

¨ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ¨

Ο Οζτούρκ ανέφερε πως το Τσεράχπασά και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Κωνσταντινούπολης-Τσάπα, εσκεμμένα παραμελούνται από την κυβέρνηση, πως έχουν φτάσει σε κατάσταση να μην μπορούν να λειτουργήσουν και ότι για τις εγχειρίσεις βάζουν τους ασθενείς να αγοράσουν τα υλικά.

Μερικές από τις δηλώσεις του Οζτούρκ ήταν οι εξής :

-Η κατάσταση του Τσεραχπασά είναι ακόμη χειρότερη και από το νοσοκομείο Τσάπα. Υπάρχουν μέρες που δεν γίνονται ούτε εξετάσεις ούρων.

– Τα Τσεράχπασά, Τσάπα, Χατζέτεπε, Αιγαίου και το πανεπιστημιακό της Άγκυρας είναι οι πολικοί αστέρες στην υγεία της Τουρκίας. Ασθενείς που αδυνατούν να νοσηλευτούν αλλού, νοσηλεύονται εδώ. Η στήριξη που χρειάζεται δίνεται όμως στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

-Επειδή στα νοσοκομεία αυτά δεν έβαλαν δικούς τους, τους φέρονται σαν θετά παιδιά

-Οι πολίτες εξεγείρονται και ζητάνε την εκκαθάριση των νοσοκομείων αυτών.

-Ξοδέψτε όσα χρήματα θέλετε. Δεν μπορείτε να στήσετε ένα νέο Τσεράχπασά. Εκεί πέρα υπάρχει μια συσσώρευση και παράδοση 50 ετών, υπάρχουν οι δάσκαλοι και η πείρα τους. Αυτά δεν μπορείτε να τα αγοράσετε με τα χρήματα.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201904221038834279-ito-genel-sekreteri-ozturk-cerrahapasada-idrar-tahlillerinin-bile-yapilamadigi-gunler-oluyor/

22/4/2019

Σχ: Και την ίδια στιγμή προχωρούν τα δισεκατομμυρίων σχέδια για εθνικό αεροσκάφος, εθνικό σύστημα αεράμυνας, εθνικό ελικόπτεροπ, εθνικό άρμα μάχης κ.α. 

Παράνοια !

Previous Article

ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Next Article

MIA TIMIA ΦΩΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *