Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Φιλιππίνες : ¨Θα αγοράσουμε τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα ΑΤΑΚ¨

No Comments Share:

Οι Φιλιππίνες θα αγοράσουν 6 ελικόπτερα τουρκικής κατασκευής ΑΤΑΚ, αντί των ελικοπτέρων κατασκευής ΗΠΑ

Ο Ντελφίν Λορενζάνα-υπουργός Αμύνης των Φιλιππίνων, ανακοίνωσε πως η Πολεμική Αεροπορία των Φιλιππίνων αντί των ελικοπτέρων Απάτσι και Βάιπερ που είναι κατασκευής ΗΠΑ, θα αγοράσουν τα τουρκικής κατασκευής ΑΤΑΚ.

…………..

Ο υπουργός Λορενζάνα ανέφερε πως δεν άλλαξαν γνώμη για την αγορά των αμερικανικών ελικοπτέρων επειδή οι σχέσεις με τις ΗΠΑ είναι προβληματικές, αλλά επειδή τα τουρκικά επιθετικά  ελικόπτερα είναι της ίδιας απόδοσης και είναι πιο φτηνά.

Ο Λορενζάνα δήλωσε: ¨Ο προϋπολογισμός μας για αγορά επιθετικών ελικοπτέρων είναι μόνο 13 δις πέσο. Αν καλύψουμε την ανάγκη μας από τις ΗΠΑ, θα μπορέσουμε να πάρουμε 1-2 ελικόπτερα. Ενώ με το ίδιο ποσό μπορούμε να αγοράσουμε τουλάχιστον 6 τουρκικής κατασκευής ελικόπτερα ΑΤΑΚ.¨

Ο υπουργός Λορενζάνα δήλωσε πως ¨Τα τουρκικής κατασκευής ελικόπτερα ΑΤΑΚ είναι από τα καλύτερα του κόσμου¨ και πρόσθεσε πως οι διαπραγματεύσεις για τα ελικόπτερα, έγιναν πριν από την κρίση του κορωνοϊού.

Η κυβέρνηση των Φιλιππίνων είχε ανακοινώσει παλιότερα την αγορά επιθετικών ελικοπτέρων Boeing Apache AH-64E και  Bell Viper, αξίας 2 δις $, αλλά αργότερα άλλαξε άποψη.

https://tr.sputniknews.com/asya/202005141042035753-filipinler-abd-yapimi-apache-helikopterleri-yerine-6-adet-turk-yapimi-atak-helikopteri-alacak/

17/5/2020

Previous Article

Boycott Turkey – ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

Οι εταιρίες που χρηματοδοτούν τα τουρκοσίριαλ- Διαδώστε το φίλοι και πάρετε τους τηλέφωνα !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *