Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

No Comments Share:

Εφ. Γενί Σαφάκ 6-3-2011

Ειδικός ασύρματος από την Ασελσάν για τους υπηρετούντες σε κρίσιμα πόστα.

Η εταιρία Ασελσάν ανέπτυξε έναν νέο ασύρματο που απευθύνεται σε αυτούς που υπηρετούνε σε κρίσιμα πόστα.Στον ασύρματο που είναι multi-mode, δουλεύει σε πολλές συχνότητες και με πολλά συστήματα δόθηκε η ονομασία ΑΤΛΑΣ.

ΑΓΚΥΡΑ

Η εταιρία Ασελσάν ανέπτυξε έναν νέο ασύρματο με την ονομασία ΑΤΛΑΣ. Με τον ασύρματο που έχει σχεδιαστεί για τους υπηρετούντες σε κρίσιμα πόστα, θα μπορούνε οι χρήστες με το ενσωματωμένο στη συσκευή GPS, να μαθαίνουν την τοποθεσία όπου βρίσκονται και να την βλέπουν στην ψηφιακή οθόνη του ασυρμάτου. Η πληροφορία για το που βρίσκεται ο χρήστης, θα μεταφέρεται μέσω του ίδιου ασυρμάτου και στο κέντρο. Έτσι καθίσταται δυνατό να παρακολουθούνται οι από το κέντρο το που βρίσκονται οι περιπολίες που θα διαθέτουν τέτοιο ασύρματο χειρός. Οι ασύρματοι της νέας γενιάς εργάζονται και με την ήδη υπάρχουσα υποδομή και διασφαλίζουν τον συντονισμό σε υπηρεσίες όπως αστυνομία, στρατοχωροφυλακή, πυροσβεστική και ασθενοφόρα.

Η συσκευή ΑΤΛΑΣ χρησιμοποιεί διάφορες λειτουργίες, συστήματα και συχνότητες, παρέχοντας δυνατότητες ασφαλούς επικοινωνίας στις Υπηρεσίες Δημόσιας Ασφάλειας. Αυτή η πολυμορφία του ΑΤΛΑΣ 4900 δίνει την δυνατότητα μιας μοναδικής συσκευής ανά διαφορετικό χρήστη. Οι ασύρματοι που χρησιμοποιούνε τώρα οι υπηρεσίες δουλεύουνε είτε VHF είτε με UHF. Με τις νέες αυτές συσκευές ΑΤΛΑΣ με μια συσκευή υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας και στις δύο συχνότητες.

Η έναρξη παραγωγής αυτών των συσκευών θα γίνει φέτος και φέτος θα γίνουν και οι πρώτες παραδόσεις. Μετά τις πρώτες παραδόσεις των παραγγελιών, θα αρχίσει η παραγωγή για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Οι επαγγελματικοί ασύρματοι της Ασελσάν, αποτελούνε σημαντικό μέρος στις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας. Η Ασελσάν πραγματοποιεί εξαγωγές σε 36 χώρες και πουλά ασυρμάτους σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, το Πακιστάν και η Σρι Λάνκα.

Προϊόν εμπειρίας 35 χρόνων

Η συσκευή ΑΤΛΑΣ σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του χρήστη για ασύρματο με μεγάλη οθόνη, ενσωματωμένο χάρτη, εφαρμογές δεδομένων, ύπαρξη GPS, μπαταρία μεγάλης διάρκειας, ανεπτυγμένες τεχνικές κρυπτογράφησης, ανθεκτικό, εργονομικό και ελαφρύ. Το προϊόν αυτό είναι αποτέλεσμα εμπειρίας 35 χρόνων και αναμένεται να προκαλέσει εντύπωση.

Previous Article

ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΙΑΣ…

Next Article

Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *