Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εξαγωγική επιτυχία από την Aselsan

0 σχόλια Share:

Η κορυφαία τουρκική αμυντική και τεχνολογική εταιρεία ASELSAN πρόκειται να εξάγει ένα τηλεχειριζόμενο οπλικό σύστημα στο Μπαχρέιν για τις ναυτικές δυνάμεις της χώρας.

Η ASELSAN υπέγραψε σύμβαση πώλησης για να προμηθεύσει το κράτος του Κόλπου με ένα προηγμένο τηλεχειριζόμενο σύστημα ναυτικής χρήσης, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας την Τετάρτη.

Ο αμυντικός γίγαντας στοχεύει να διατηρήσει τη δυναμική του στις εξαγωγές και την παραγωγή φέτος μετά από ένα ρεκόρ έτος το 2019, πρόσθεσε η δήλωση.

“Εκτός από την τελευταία πώληση του τηλεχειριζόμενου οπλικού συστήματος στον Κόλπο, η Aselsan – έχοντας παρουσία στην αγορά για περισσότερο από μια δεκαετία – έχει προσφέρει σε χώρες τεχνολογικές λύσεις μέσω άμεσων πωλήσεων, μεταφοράς τεχνολογικών προγραμμάτων” ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρίας.

Η ASELSAN σχεδιάζει να πραγματοποιήσει περαιτέρω επενδύσεις και να εντείνει τις δραστηριότητες με τα κράτη μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC) γενικά και ειδικότερα στο Μπαχρέιν, τόνισε.

Χάρη στη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του αμυντικού γίγαντα, το σύστημα τηλεχειρισμού της ASELSAN χρησιμοποιείται επί του παρόντος σε 20 χώρες, πάνω σε χερσαίες και θαλάσσιες πλατφορμών

https://www.dailysabah.com/business/defense/turkish-defense-giant-aselsan-to-export-naval-weapons-system-to-bahrain?fbclid=IwAR3zMdvOHUPoJQ8_mkTKIsTU1VR9uoNx0HXdG8g_IdjBiHOMWv9sdgcqKwM

6/5/2020

Σχ. : Η Aselsan είναι κρατική εταιρία που εδώ και δεκαετίες χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα από το τουρκικό κράτος. Στην Ελλάδα με τις προϋποθέσεις που έχει επιβάλλει η ΕΕ, ουσιαστικά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Άλλωστε γιατί να μας αφήσουν οι αφέντες μας, να κατασκευάσουμε όπλα υψηλής τεχνολογίας ; Ας τα αγοράσουν σου λέει….

Previous Article

Κατηγορώντας την Ελλάδα για κάτι που ούτε οι Τούρκοι δεν λένε…

Next Article

4 τουρκόψυχοι φορείς ζητούν εισαγωγή των τουρκικών και στα νηπιαγωγεία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *