Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΝΚΑ

0 σχόλια Share:

Η ΤΕΙ σκοπεύει να ολοκληρώσει σε δύο  χρόνια τον κινητήρα για το ΑΝΚΑ !

anka-motor2-300x200

Συνεχίζονται οι εργασίες που άρχισαν από την ΤΕΙ ( Ανώνυμη Εταιρία Κινητήρων TUSAŞ) για την ανάπτυξη ενός πρωτότυπου εγχώριου κινητήρα για το μη επανδρωμένο όχημα ΑΝΚΑ.

Στα πλαίσια της συμφωνίας που υπεγράφη στις 27/12/2014 ανάμεσα στην Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανία και την ΤΕΙ για την ανάπτυξη πρωτότυπου εγχώριου κινητήρα για το μη επανδρωμένο όχημα ΑΝΚΑ, η ΤΕΙ κοντεύει να τελειώσει το στάδιο της προμελέτης. Με την ολοκλήρωση του σχεδίου για τον κινητήρα, το ΑΝΚΑ θα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά στον τομέα του κινητήρα σε σχέση με τον νυν υπάρχοντα της γερμανικής εταιρίας  Thielert.

 Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και υψηλή τροχιά

Ο κινητήρας που θα αναπτυχθεί από την ΤΕΙ θα παράγει 170 ίππους ισχύος και θα μπορεί να φτάσει σε ύψος 20 χιλιάδων ποδιών. Αργότερα η ισχύς του θα φτάσει τους 200 ίππους. Χάρη σε αυτό τον κινητήρα το ΑΝΚΑ θα μπορεί να φτάνει ακόμη πιο ψηλά και με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων. Το σχέδιο αυτό σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο χρόνια.

Η ΤΕΙ εδώ και καιρό κάνει την συντήρηση και την κατασκευή ανταλλακτικών του κινητήρα Rotax 914UL  που χρησιμοποιούν τα μη επανδρωμένα οχήματα Heron τα οποία χρησιμοποιούνται από την Πολεμική Αεροπορία.

Kokpit.aero  25/12/2014

Previous Article

ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ…

Next Article

ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ, ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *