Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΕΜΕΙΣ ;

No Comments Share:

Πρόεδρος Αμυντικής Βιομηχανίας Ντεμίρ: Στην αμυντική μας βιομηχανία, οι εξαγωγές μας αυξήθηκαν κατά 20%

Ο Πρόεδρος της Αμυντικής Βιομηχανίας Ντεμίρ δήλωσε πως ¨Οι εξαγωγές μας στην αμυντική βιομηχανία , κατά το έτος 2018 σε σχέση με το προηγούμενο έτος αυξήθηκαν 20%, φτάνοντας τα 2 δις 188 εκ. $.

……………………

Ο Ντεμίρ αναφερόμενος στις εργασίες που γίνονται για την ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας, περιέγραψε πως η Τουρκία δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη της δικής της αμυντικής βιομηχανίας, στην ανάπτυξη των δικών της πρωτότυπων προϊόντων και στην παρουσία ση λύσεων προς άλλες χώρες.

……………………

Ο Ντεμίρ κοινοποιώντας στοιχεία σχετικά με τον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, είπε πως το 2018 ο τζίρος της αμυντικής και αεροπορικής βιομηχανίας παρουσίασε αύξηση 31% φτάνοντας τα 8 δις 761 εκ. $ και συνέχισε λέγοντας: ¨ Οι εξαγωγές μας στην αμυντική βιομηχανία , σε σχέση με το προηγούμενο έτος αυξήθηκαν 20%, φτάνοντας τα 2 δις 188 εκ. $. Πέρσι ξοδέψαμε 1 δις 448 εκ. $ για έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της άμυνας…. Στον τομέα μας απασχολούνται 67.239 άτομα¨.

………..

Ο Ντεμίρ τόνισε την σημασία που έχει για την ισχυροποίηση της άμυνας της χώρας, το να καταστεί η αμυντική βιομηχανία εθνική και εγχώρια.
………….

https://tr.sputniknews.com/savunma/201904191038819557-savunma-sanayii-baskani-demir-savunma-sanayisinde-ihracatimiz-yuzde-20-artti/

19/4/2019

Σχ: Την ίδια ώρα σε εμάς κάποιοι ανώτατοι αξιωματούχοι,  ένστολοι και μη, ενοχλούνται ακόμη κι από τους εθνοφύλακες….

Σαν τα γουρούνια που τρέχουν προς τον γκρεμό είμαστε…

Previous Article

ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ: «ΚΟΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ»

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ: ¨ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠO ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *