Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

No Comments Share:

Παρουσιάστηκε στους θεατές το ντοκιμαντέρ ¨Ακιντζί¨ για το πρώτο εναέριο μη επανδρωμένο όχημα επιθετικής τάξης της Τουρκίας

Προβλήθηκε στους θεατές το ντοκιμαντέρ σχετικά με τα στάδια ανάπτυξης του πρώτου εναέριου μη επανδρωμένου οχήματος ¨Ακιντζί¨ που αναπτύσσεται από την Μπαϊρακτάρ. Το ντοκιμαντέρ που δημοσιεύτηκε στο YouTube ολοκληρώθηκε σε 15 μήνες.

…………

Ο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ –Τεχνικός Διευθυντής της Baykar, ανακοίνωσε την δημοσίευση του ντοκιμαντέρ, μέσω του λογαριασμού του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Την σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ είχαν οι Αλτούγ Γκιουλτάν και Μπουράκ Ακσόι και τα γυρίσματα που διήρκεσαν μήνες έγιναν στις εγκαταστάσεις έρευνας-ανάπτυξης και παραγωγής της Βaykar Milli S/İHA στην Κωνσταντινούπολη, όπως και στο αεροδρόμιο του Τσόρλου όπου έγιναν οι πτητικές δοκιμές του AKINCI TİHA. Το ντοκιμαντέρ άρχισε να γυρίζεται τον Φεβρουάριο του 2019 και ολοκληρώθηκε σε 15 μήνες.

Το ντοκιμαντέρ εξετάζει την δύσκολη περίοδο έντονων εργασιών, μέχρι την πρώτη πτήση του Ακιντζί που έγινε στις 6/12/2019.

………………

Το Μπαϊρακτάρ Ακιντζί μπορεί να μείνει 24 ώρες στον αέρα, με όριο τροχιάς τα 40.000 πόδια, ενώ διακρίνεται με τη συνολική του ικανότητα 1350 κιλών ωφέλιμου φορτίου εκ των οποίων 400 κιλά είναι εσωτερικά και 950 εξωτερικά. Διαθέτει 5.500 βάρος απογείωσης και δύο τούρμπο κινητήρες 450 ίππων.  Το Μπαϊρακτάρ Ακιντζί σχεδιάστηκε  ώστε να μπορεί επίσης να πετάξει και με τις διαφορετικές εκδόσεις των 2×750 HP, όπως και των 2x 240 HP που αναπτύχθηκε με εγχώριες δυνατότητες από ΤΕΙ.

Η πλατφόρμα του αεροσκάφους, με τη μοναδική στριμμένη δομή πτερύγων που έχουν άνοιγμα 20 μέτρων, θα παρέχει υψηλή ασφάλεια πτήσης χάρη στον πλήρως αυτόματο έλεγχο πτήσης και το 3 αναπληρωματικά συστήματα αυτόματου πιλότου. Το Μπαϊρακτάρ Ακιντζί που χάρη στην δυνατότητα φόρτου του, θα μπορεί να εκτελεί καθήκοντα με τα εθνικά πυρομαχικά, θα αποτελέσει έναν μεγάλο πολλαπλασιαστή ισχύος με την ικανότητα του να εξαπολύει κατά στρατηγικών στόχων, εθνικά πυρομαχικά σαν τον πύραυλο SOM.

Θα επιχειρεί με το ραντάρ υψηλής ευκρίνειας AESA που βρίσκεται στο ρύγχος του, ενώ στα πτερύγια του θα βρίσκονται τα πυρομαχικά αέρος-αέρος Γκιοκντογάν και Μποζντογάν που αναπτύχθηκαν από την εταιρία TÜBİTAK SAGE

…………….

…………….

 

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202005251042109909-turkiyenin-taarruz-siniftaki-ilk-insansiz-hava-araci-akincinin-belgeseli-izleyiciyle-bulustu/

25/5/2020

Σχ: Να αναφέρουμε πως η λέξη ¨ΑΚΙΝΤΖΙ¨ θα πει ΕΠΙΔΡΟΜΕΑΣ… Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά στην Τουρκία, στην Ελλάδα, δεν ομονοούν ούτε καν για τα αυτονόητα θέματα. Όπως αυτό της αναγκαιότητας για την ενίσχυση της εθνοφυλακής. 

Για τον γάιδαρο ανάποδα είμαστε…

Previous Article

ΟΙ Τούρκοι αναπτύσσουν όπλα και εμείς ψωνίζουμε από τους αντιπρόσωπους των ξένων….

Next Article

¨Μας παρενόχλησε με πυρά το ελληνικό λιμενικό¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *