Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ 7ου ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ Α400Μ -BINTEO

No Comments Share:

Να το ιπτάμενο κάστρο των ΤΕΔ ! Στα 7 έφτασαν

Στα 7 έφτασαν τα αεροσκάφη Α400Μ  ου αυξάνουν τις τακτικές δυνατότητες μεταφοράς των ΤΕΔ και χαρακτηρίζονται ως ιπτάμενα κάστρα

Το 7ο αεροσκάφος Α400Μ  που παρήχθη  στα πλαίσια σχεδίου στο οποίο εντάχθηκε η Τουρκία για την κάλυψη των αναγκών της πολεμικής της αεροπορίας, αφού ολοκλήρωσε τις πτητικές δοκιμές του στην Σεβίλλη της Ισπανίας, μεταφέρθηκε από Τούρκους πιλότους στην πατρίδα. Το αεροσκάφος τοποθετήθηκε στην 12η Αεροπορική Βάση στην Καισάρεια.

Σημαντική συμβολή στην άμυνα της χώρας

To αεροσκάφος Α400Μ που παρήχθη στις εγκαταστάσεις της Airbus, έχει βελτιωμένη διαμόρφωση σχετικά με τα προηγούμενα 6 που εντάχθηκαν στην Πολεμική Αεροπορία. Το νέο Α400Μ θα προσθέσει ισχύ στην Πολεμική Αεροπορία και θα συμβάλει σημαντικά στην άμυνα της χώρας.

Θα αγοραστούνε 10 τεμάχια

Η Τουρκία στο σχέδιο για τα Α400Μ είναι μια από τις 6 χώρες που μετέχουν σε αυτό, μαζί με Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία. Η Τουρκία το πρώτο της τέτοιο αεροσκάφος το παρέλαβε το 2013 και συνολικά μέχρι το 2022 θα εντάξει συνολικά 10.

Στην παραγωγή μετέχει και η TUSAŞ

Η Τουρκική Βιομηχανία Αεροπορίας και Διαστήματος ΑΕ (TUSAŞ), όπως και οι αεροπορικές εταιρίες των άλλων χωρών που μετέχουν στο σχέδιο, μετέχει και αυτή με το  ποσοστό στην σχεδίαση και κατασκευή του αεροσκάφους.

Δομικά κομμάτια όπως το πρόσθιο μέσο μέρος της ατράκτου, το πάνω μέρος της οπίσθιας ατράκτου, οι πύλες των αλεξιπτωτιστών, η πύλη εκτάκτου ανάγκης, το καπάκι της πίσω εξόδου, ο κώνος της ουράς, αλλά και σημαντικά τμήματα του συστήματος ελέγχου πτήσης όπως τα σπόιλερ και τα πτερύγια παράγονται από μηχανικούς και τεχνικούς της  TUSAŞ

 

Στον κινητήρα η ΤΕΙ είναι υπεργολάβος

Στο αεροσκάφος Α400Μ χρησιμοποιείται ο κινητήρας ΤΡ400 που κατασκευάστηκε από το κονσόρτσιουμ ΕΡΙ((Rolls-Royce, MTU, Snecma και  ITP)  Μεταξύ των υπεργολάβων του ΕΡΙ είναι και οι TUSAŞ-Βιομηχανία Κινητήρων(ΤΕΙ).

https://www.yeniakit.com.tr/haber/iste-tsknin-ucan-kalesi-sayi-7ye-cikti-532194.html

18/10/2018

Previous Article

ΔΙΚΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΔΙΚΟ ΟΥΣΙAΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Next Article

BINTEO ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΙΝ – ¨ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ¨ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 72 ΠΑΡΘΕΝΕΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *