Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Γροθιές κατά του φυγάδα εισαγγελέα στην Γερμανία !

No Comments Share:

Γρονθοκόπησαν τον φυγάδα εισαγγελέα σε Ζεκεριά Όζ στην Γερμανία: “Δεν ντρέπεσαι να κάνεις βόλτες εδώ;”

Έγινε γνωστό πως ο φυγαδας λόγω FETO, πρώην εισαγγελέας Ζεκεριά Όζ, ο οποίος μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, διέφυγε από την Τουρκία στη Γερμανία, δέχτηκε επίθεση με γροθιές στην πόλη Μανχάιμ.
Έγινε γνωστό πως ο Ζεκεριά Όζ, δέχθηκε χτυπήματα από έναν Τούρκο σε ένα ρεστοράν στην πόλη Μάνχαϊμ της Γερμανίας.
Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Sozcu, έγινε γνωστό πως σε ένα ρεστοράν κοντά στην πλατεία, όταν ένα άτομο τον είδε σε ένα ρεστοράν μαζί με δύο επιχειρηματίες και δύο σωματοφύλακες τον ρώτησε “Δεν ντρέπεσαι να κάνεις βόλτες εδώ; ” και χτύπησε με γροθιά τον εισαγγελέα και μέλος της FETO.
O Οζ με ματωμένη τη μύτη και χωρίς να εμπλακεί περισσότερο στην στον καυγά, έφυγε για άλλο χώρο. Η ομάδα των 4 ατόμων καταγράφηκαν σε βίντεο σε άλλο ρεστοράν του Μανχάιμ κοντά στο Σπέγιερ.
Ο Οζ μετά από αυτό το περιστατικό φάνηκε πως συχνά άλλαζε την εμφάνιση του και προτιμούσε να μη βγαίνει ιδιαίτερα έξω.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/202006261042327729-firari-savci-zekeriya-ozu-almanyada-yumrukladilar/

26/6/2020

Σχ. : Ο Οζ ήταν από τους πιο γνωστούς εισαγγελείς που έδωσαν αγώνα κατά της διαφθοράς στην Τουρκία. αλλά το “έγκλημα” του, ήταν ότι στράφηκε κατά της απίστευτης διαφθοράς του κυβερνώντος κόμματος και της ίδιας της οικογένειας Ερντογάν. Οπότε πολύ καλά έκανε και ευτυχώς πρόλαβε και έφυγε αμέσως μετά από την στημένη απόπειρα πραξικοπήματος. Στην διάσημη πια συνομιλία του Ερντογάν με τον γιο του, ακούγεται ο Μπιλάλ να λέει ότι “Πρέπει να αντεπιτεθούμε, να κάνουμε εκκαθαρίσεις…” Οπότε όλοι καταλαβαίνουμε που θα βρισκόταν αυτή τη στιγμή ο εισαγγελέας αυτός,αν έμενε στην Τουρκία…Αλλά οι κρομανιόν οπαδοί του Ερντογάν όπως και τα πληρωμένα τσιράκια του, είναι παντού όπως βλέπουμε… 

Βέβαια ο Οζ είχε αρχίσει να δυσαρεστεί από νωρίτερα το καθεστώς. Δείτε μια συνομιλία που είχε διαρρέυσει….

NEO HXHTIKO, O ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟY ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΖ !

Εντολή σκάνδαλο από τον Εφκάν Αλά για τον εισαγγελέα : Να συλληφθεί και να φυλακιστεί

Έχουμε ενώπιον μας πάλι ένα σκάνδαλο ανομίας από τον μαχητή του αρχικλέφτη Ερντογάν, τον Εφκάν Αλά. Δίνει εντολή στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Μεχμέτ Κιλιτσλάρ σχετικά με τον αρχιεισαγγελέα Ζεκεριά Οζ που με αυτή του την ιδιότητα, είχε πάει στην αστυνομία μετά από την επιχείρηση κατά των ρουσφετιών της 17/12 : Να τον συλλάβουν και να τον φυλακίσουν¨. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντή Μεχμέτ Κιλιτσλάρ απέναντι σε αυτή την ανομία απαντά ¨εντάξει¨ , αλλά πριν να φτάσουν οι εντολές στην αστυνομία, ο εισαγγελέας Ζεκεριά Οζ αποχωρεί από εκεί. Ο Μεχμέτ Κιλιτσλάρ βρίζει τον Ζεκεριά Οζ. Υπενθυμίζουμε στον μαχητή Εφκάν και στον Μεχμέτ Κιλιτσλάρ, ότι ο νόμος που δεν αναγνωρίζετε, θα χρειαστεί και για εσάς !

1η συνομιλία

Μεχμέτ Κιλιτσλάρ : Αφέντη μου εσείς μήπως πήγατε Κωνσταντινούπολη ; Μεταξύ αυτών που υποδέχτηκαν, το πρόσεχετε μια στιγμή , ο Σελαμί Γιλντίζ. Τώρα πήγε εκεί και ο Ζεκεριά Οζ. Εξ όσων κατάλαβα απειλεί τους δικούς μας, εγώ είπα στους δικούς μας να κρατήσουν πρακτικά.

Εφκάν Αλά : Αμέσως να τον συλλάβουν και να τον φυλακίσουν, με την δικαιολογία πως ήρθε και απείλησε. Πες τους να τον συλλάβουν αμέσως εντάξει ;

Μεχμέτ Κιλιτσλάρ : Αφέντη μου εγώ το είχα πει, όσο ήσασταν εσείς εκεί να δώσει την σχετική εντολή ο νομάρχης

Εφκάν Αλά : Έτσι ακριβώς. Μα εσύ με ποια αρμοδιότητα ήρθες εδώ. Δεν έχει αρμοδιότητα (τότε ο Οζ ήταν ακόμη βοηθός αρχιεισαγγελέα). Να τον συλλάβουν και να τον φυλακίσουν αμέσως.

Μεχμέτ Κιλιτσλάρ : Ναι αφέντη μου , να κρατήσουν πρακτικά.

Εφκάν Αλά : Όχι πρακτικά. Εγώ στο λέω, αν αυτός ο άχρηστος είναι ακόμη στην αστυνομία, να τον μπουντρουμιάσουν αμέσως. Διότι ¨απείλησε¨.

Μεχμέτ Κιλιτσλάρ : Εντάξει αφέντη μου, θα το πω αμέσως.

Εφκάν Αλά : Να το πεις αμέσως, όλες οι αρμοδιότητες που είχε, του αφαιρέθηκαν.

2η Συνομιλία

Εφκάν Αλά : Παρακαλώ

Μεχμέτ Κιλιτσλάρ : Ορίστε κύριε υφυπουργέ, παρακαλώ.

Εφκάν Αλά : Τι να γίνει, ήρθε εκεί και έφυγε από εκεί. Κοίτα πανικοβλήθηκε τώρα, από την παγίδα που είχε στήσει. Μα τι άνθρωπος είναι αυτός ; Αμέσως θα τον συλλάμβαναν εκεί, εκεί έκαναν λάθος, αλλά τέλος πάντων.

Μεχμέτ Κιλιτσλάρ : Φυσικά εγώ δεν τους είπα πάρτε τον, κρατήστε πρακτικά είπα. Μετά σας τηλεφώνησα, αλλά είχε φύγει από εκεί ο άθλιος.

Εφκάν Αλά : Φυσικά έφυγε. Θα τον συλλάμβαναν και θα τον μπουντρούμιαζαν, έλα εδώ ρε να δω πως ήρθες εσύ να κάνεις έφοδο εδώ ;Ποιος είσαι ρε ;

Μεχμέτ Κιλιτσλάρ : Αφέντη μου αυτοί ας κρατήσουν πάλι πρακτικά.

Εφκάν Αλά : Ακριβώς. Να κρατήσουν πρακτικά και να τα πάνε και στο HSYK και στην εισαγγελία. Εκεί θα ασκήσουμε τα νόμιμα. Κανείς δεν είναι πάνω από τον νόμο σε αυτή τη χώρα. Και όποιον θέλουμε τον αλλάζουμε.

……………….

……………….

Youtube  13/3/2014

Σχ : Ο Οζ είναι ο εισαγγελέας που είχε την ευθύνη για μεγάλο μέρος στην υπόθεση Εργκενέκον. Τότε τα μέλη του ΑΚΡ τον είχαν για ήρωα επειδή αποδυνάμωνε πολιτικά τον στρατό. Τώρα όμως που επιχείρησε να ακουμπήσει τον ¨βάλτο¨ τους, έγινε ¨άθλιος¨…. 

 

Previous Article

Εκπρόσωπος Ερντογάν: ¨Θέλουμε να κάνουμε την Μεσόγειο μια θάλασσα ειρήνης¨…

Next Article

Υπουργός Αμύνης της Τουρκίας προς Ελλάδα: ¨Ακάρ: Ελάτε να τα βρούμε, αλλιώς θα λυπηθείτε¨ – Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *