Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ !

No Comments Share:

Θέλησε να σπουδάσει, σκότωσε

60625876

Όταν η τελειόφοιτη φοιτήτρια πανεπιστημίου Νεχίρ Τεπέ είπε στον σύζυγο της πως θέλει να συνεχίσει την σχολή της, ξέσπασε καβγάς. Ο Ραμαζάν Τεπέ έδειρε την νέα γυναίκα και τράβηξε όπλο, αλλά η Νεχίρ Τεπέ τον σκότωσε μαχαιρώνοντας τον.

Αναφέρεται πως ο Ραμαζάν Τεπέ (41) κάτοικος του Ατακούμ –Σαμψούντας με δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, άρχισε χτες το βράδυ να πίνει. Στον καβγά που ξέσπασε η νέα γυναίκα μαχαίρωσε και σκότωσε τον άντρα της. Η γυναίκα ακολούθως ευρισκόμενη σε νευρική κρίση, κάλεσε την αστυνομία. Η Νεχίρ Τεπέ-τελειόφοιτη στην σχολή μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, στην κατάθεση της στο δικαστήριο είπε πως αγαπούσε πολύ τον άντρα της και ανέφερε : O άντρας μου το βράδυ ήρθε μεθυσμένος στο σπίτι. 3 μαθήματα έμειναν στην σχολή μου. Του είπα πως θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου. Εναντιώθηκε σε αυτό, είπε ¨ Μήπως δεν ξέρεις ποιος είμαι ; Θα σε σκοτώσω¨, μου τράβηξε όπλο και με έδειρε. Στο μεταξύ εγώ πήρα τηλέφωνο την θεία μου στην Κωνσταντινούπολης και της είπα να μου βγάλει εισιτήριο για να πάω δίπλα της. Μετά από λίγο με πήρε εκείνη τηλέφωνο και μου είπε πως το έκλεισε το εισιτήριο. Στο μεταξύ είχα γάλα στην κουζίνα, και πήγα εκεί για να ζυμώσω. Ο σύζυγος μου ήρθε πάλι στην κουζίνα και τραβώντας το όπλο, άρχισε πάλι να με δέρνει λέγοντας ¨Ποια είσαι εσύ που θα πας Κωνσταντινούπολη ;¨. Εκείνη την στιγμή το χέρι μου έπεσε πάνω στα μαχαίρια στον πάγκο. Τότε πήρα ένα και είπα ¨Αν δεν με σκοτώσεις θα σκοτωθώ μόνη μου¨. Καθώς συνέχισε να μου επιτίθεται, συνέβη αυτό το περιστατικό. Σίγουρα δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω ή να τον τραυματίσω¨.

Η τελειόφοιτη στην σχολή υπολογιστών Νεχίρ Τεπέ, μετά από την κατάθεση της στην εισαγγελία, αφέθηκε με υπό όρους ελεύθερη, καθώς κρίθηκε πως βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα/

Εφ. Χουριέτ 4/11/2013

Previous Article

ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΡΑΚΙΑΝΙΝ ΣΕΣΙ

Next Article

Ο ΝΕΟΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *