Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ

No Comments Share:

Στον καβγά για τα κούτσουρα σκότωσε 3 ανίψια του

49277_50463_02072014173341_2

Στο Ντούζτσι του νομού Οσμανίγιε ο 44 ετών Αλή Μπεκμεζλί σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τρία ανήψια με τα οποία είχε έχθρα, την 27χρονη Αϊσέλ Ιντίλ, τον 23χρονο Μουράτ και τον 22 ετών Χουσείν Μπεκμεζλί.

Το περιστατικό συνέβη μεσημεριανές ώρες στην συνοικία Καρκίν. Αναφέρεται πως το δασαρχείο είχε κάνει μήνυση σε βάρος του Αλή Μπακμεζλί καθώς φέρεται να έκλεβε κούτσουρα από το δάσος. Ο Μπεκμεζλί υποστηρίζοντας πως τον κατήγγειλαν τα ανίψια του που κάθονται στον κάτω δρόμο, ο Χουσείν και ο Μουράτ και τους προειδοποίησε να μην περάσουν ξανά από το σπίτι του μπροστά.

Ο Μουράτ και ο Χουσείν Μπεκμεζλί μαζί με την αδερφή τους την Αϊσέλ Ιντίλ που ήρθε να τους βοηθήσει, πήγαιναν στο χωράφι την ώρα που πέρασαν μπροστά από το σπί τι του Αλή Μπεκμεζλί. Εκείνη τη στιγμή ο Μπεκμεζλί βγήκε στο μπαλκόνι και λέγοντας τους ¨Εγώ δεν σας είπα να μην περνάτε από εδώ ;¨, άρχισε να πυροβολεί με την αυτόματη καραμπίνα του. Η ΑΪσέλ Ιντίλ πέθανε επιτόπου ενώ τα αδέρφια Μουράτ και Χουσείν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ντούζιτσι όπου και παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν έγινε δυνατό να διασωθούν. Μετά το περιστατικό ο Αλή Μπεκμεζλί έφυγε από το σημείο.

Συγγενείς που άκουσαν το περιστατικό έπαθαν νευρική κρίση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

DHA 2/7/2014

Previous Article

IKANOΣ ΠΙΛΟΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Next Article

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *