Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

No Comments Share:

Δεν μπαίνουν τα κορίτσια στο κυλικείο

415

Μετά από την απαγόρευση σε λύκειο μαθητών και μαθητριών να κατεβαίνουν από την ίδια σκάλα και την απαγόρευση φούστας σε λύκειο της Αττάλειας, μια ακόμη αμφισβητούμενη ¨απαγόρευση¨ έφτασε αυτή τη φορά από το Ντιγιαρμπακίρ.

Ο Μεχμέτ Ντεμίρ-Διευθυντής Εθνικής Παιδείας του Τσινάρ, απαγόρευσε την είσοδο των μαθητριών λυκείου στα κυλικεία. Ο Ντεμίρ ανακοίνωσε την απόφαση του σε συγκέντρωση που συγκάλεσε με τους διευθυντές των σχολείων, και ζήτησε στον όροφο των σχολείων που βρίσκονται τα κυλικεία να μπαίνει καθηγητής-υπηρεσία.

………….

Ο Ντεμίρ απευθυνόμενος στους διευθυντές των σχολείων ζήτησε ¨ να απαγορευτεί ρητώς η είσοδος των κοριτσιών στα κυλικεία και στον συγκεκριμένο όροφο να μπει καθηγητής σε υπηρεσία¨. Έτσι με αυτά τα λόγια του Ντεμίρ απαγορεύτηκε στην επαρχία Τσινάρ η είσοδος των μαθητριών στα κυλικεία των λυκείων Anadolu, στο θρησκευτικό λύκειο, στο κανονικό λύκειο και στο τεχνικό και επαγγελματικό λύκειο. Τοποθετήθηκαν μάλιστα και καθηγητές ως φρουροί αυτών των απαγορεύσεων.

………….

Δήλωσε πως ¨Υπήρξαν κάποια θέματα ανάμεσα στις μαθήτριες και τους υπεύθυνους των κυλικείων. Και εμείς είπαμε πως είναι κάτι που πρέπει να προσεχθεί. Σίγουρα δεν υπάρχει κακή βούληση.

………..

Εφ. Τζουμχουριέτ 26/10/2013

Σινάν Ταρτάνογλου

Previous Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Next Article

ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *