Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Ο κορoνοϊός θα ξεπεραστεί, ο ¨FETO-ΙΟΣ¨ ομως οχι¨ !

0 σχόλια Share:

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας Χουριέτ Νεντίμ Σενερ σε σημερινό του άρθρο με τίτλο “FETO-ΙΟΣ”, υπερασπίζεται την άποψη πως λόγω του κορονοιου τα μέλη της FETO  προκάλεσαν πανικό και γράφει τα εξής :
“Είχα σκεφτεί αλλά δεν πίστευα πώς τα μέλη της FETO, που δουλειά τους είναι να προκαλούν και να μεγεθύνουν το χάος, θα χρησιμοποιούσαν για τους σκοπούς της οργάνωσης, αυτήν την παγκόσμια επιδημία που απειλεί την υγεία του ανθρώπου. Έτσι το ότι το έκαναν, δεν προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη. Άλλωστε από κάποιον ο οποίος κλέβει τα θέματα στις εξετάσεις, από κάποιους που στήνουν συνωμοσίες, σκοτώνουν ανθρώπους, κάνουν απόπειρα πραξικοπήματος και προδίδουν την πατρίδα τους, αναμένεται πως θα κάνουν κάθε είδους κακία.
Με το που εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα αυτό που ήρθε στο μυαλό των μελών της FETO, ήταν τα μέλη της  FETO που βρίσκονται στη φυλακή. Φυσικά το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια και την υγεία όλων αυτών που βρίσκονται στις φυλακές και επιφορτισμένο για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων. Μάλιστα για να μην μεταδοθεί η ασθένεια, προσωρινά απαγορεύτηκε το επισκεπτήριο. Αλλά αυτό που σκέφτηκαν τα μέλη της οργάνωσης ,ήταν ότι πρέπει να αποφυλακιστούν τα μέλη της.
……
Αλλά όπως σε κάθε περιστατικό, έτσι και εδώ μπορούν να εξαχθούν μαθήματα. Το πρώτο είναι ότι τα μέλη αυτής της οργάνωσης σε κάθε περίπτωση και πάντοτε έχουν μία σατανική ψυχή. Δεν είναι δυνατόν σε οποιοδήποτε θέμα να συμφωνήσει μαζί τους, με αυτούς επιβάλλεται να πολεμήσεις. Φυσικά και μία μέρα θα βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό και οι ασθενείς θα βελτιωθούν, αλλά αυτοί οι οποίοι έχουν τον ιό της FETO δεν είναι δυνατόν να θεραπευτούν”.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202003181041629584-nedim-sener-turkiyede-toplumsal-panigin-baslamasi-fetovirusu-de-canlandirdi/

18/3/2020

Σχ. :  Τις τελευταίες μέρες στην Χουριέτ έγιναν απολύσεις. Οπότε ο καημένος ο αρθρογράφος δείτε τι αναγκάζεται να γράφει για να ¨κολλήσει ένσημα¨ και να διατηρήσει τη θεσούλα του. Πόσο ακόμα να γλείψει κάποιος  το καθεστώς Ερντογάν ; Αυτός πάντως “γλείφει και το καπάκι της τουαλέτας” του Ερντογάν !   Άξιος !

Previous Article

Το βασικό λάθος που επισημαίνουν Κινέζοι γιατροί στην αντιμετώπιση του ιού

Next Article

Όλα για να βγάλει λεφτά ο γιος του Ταγίπ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *