Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ..

No Comments Share:

Έπνιξε με το καλώδιο από το σίδερο τον άντρα της που την έδερνε

Η 23χρονη Γκιουλφιντάν Κουστζούογλου που στην πόλη Σερντινβάν έπνιξε με το κορδόνι από το σίδερο τον 24χρονο Ουγούρ Κουστζούογλου με τον οποίο είχε κλεφτεί και παντρευτεί πριν από 8 μήνες, μετά την ανάκριση στην αστυνομία μεταφέρθηκε στα δικαστήρια.

Η νέα γυναίκα στην αστυνομία είπε : ¨Καθόμασταν στην ίδια συνοικία. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Όταν όμως παντρευτήκαμε άλλαξε. Με έδερνε με σιδερόβεργα¨.

Το περιστατικό έγινε χτες κατά τις 18.00 στην συνοικία Μπεσκιοπρού. Η Γκιουλφιντάν Κουστζούογλου προσήλθε στην αστυνομία και είπε ότι σκότωσε τον άντρα της και ότι το πτώμα του είναι στο σπίτι. Μετά από αυτό αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο σπίτι όπου βρήκαν στο σαλόνι το πτώμα του επαγγελματία συγκολλητή Ουγούρ Κουστζούογλου. Διαπιστώθηκε ότι δολοφονήθηκε με το καλώδιο από το σίδερο και το πτώμα του μετά την έρευνα από την εισαγγελία μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Κωνσταντινούπολης.

Η Γκιουλφιντάν Κουστζούογλου στην κατάθεση της στην αστυνομία είπε πως ο άντρας της συνέχεια την έδερνε. Είπε : Ήταν ο παιδικός μου έρωτας από τότε που ήμουν παιδί. Για να μπορέσω να τον παντρευτώ παράτησα την οικογένεια μου. Αγαπήσαμε ο ένας τον άλλο. Θελήσαμε να παντρευτούμε. Η οικογένεια μου όμως δεν το επέτρεψε. Τους άφησα και έφυγα μαζί του. Για αυτό η οικογένεια μου δεν μου μιλάει. Μετά τους πρώτους μήνες του γάμου άρχισε να μου φέρεται άσχημα και να με προσβάλλει. Με έδερνε με σιδερόβεργα. Δεν είχα που να πάω. Η οικογένεια μου ήταν οργισμένη μαζί μου επειδή το έσκασα μαζί του. Την βραδιά του περιστατικού μαλώσαμε και άρχισε να με βρίζει. Για μια στιγμή θόλωσα. Ενώ έφευγε πέρασα το καλώδιο στον λαιμό του και το έσφιξα. Λίγο μετά πήγα στην αστυνομία και παραδόθηκα.¨

Μετά την κατάθεση της στην αστυνομία μεταφέρθηκε στα δικαστήρια.

Εφ. Ραντικάλ 6-11-2011

Previous Article

¨100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1912 ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΕΛΗ¨

Next Article

Ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ–ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *