Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TOYΣ ¨ΚΟΥΦΑΝΕ¨ ΟΛΟΥΣ Η ΙΣΛΑΜΙΣΤΡΙΑ !

No Comments Share:

Παράξενο σχόλιο για την Σεβάστεια : Και το κάψιμο είναι μια θυματοποίηση

sivast

Η ισλαμίστρια συγγραφέας Χινταγιέτ Σεφκατλί Τουκσάλ, μετέχοντας στην εκπομπή ¨Αμερόληπτη περιοχή¨ του CNNTürk προέβη σε ένα παράξενο σχόλιο σχετικά με την σφαγή της Σεβάστειας, λέγοντας πως ¨Και το κάψιμο είναι μια θυματοποίηση ¨.

Η Τουκσάλ μιλώντας σχετικά με την σφαγή της Σεβάστειας δήλωσε πως ¨Αυτό είναι που δεν αντιλαμβάνονται οι αλεβίτες φίλοι μας στις συναντήσεις που κάνουμε μαζί τους. Ότι δηλαδή και εμείς ως σουνίτες υπήρξαμε θύματα¨.

Μετά από αυτό επενέβη ο πρόεδρος του ÖDP Αλπέρ Τας ο οποίος της είπε πως ¨Εσείς λέτε πως ήσασταν θύματα, αλλά δεν καήκατε εσείς¨. Τότε η Τουκσάλ συνέχισε λέγοντας πως ¨Το να καίγεσαι σε καθιστά θύμα. Το ίδιο είναι και όταν καις¨.

Όταν ο Αλπέρ Τας απάντησε λέγοντας ¨Δεν κατάλαβα, μα πως το κάψιμο σε καθιστά θύμα ¨, η Τουκσάλ απάντησε πως ¨Το να μπορεί να γίνεται αυτή η φρίκη και να παραβλέπεται είναι πολύ κακό για μια κοινωνία¨.

Haber.sol.org 31/10/2013

Σχ : Για όποιον ενδιαφέρεται σχετικά με το τι έκανε ο όχλος των ισλαμιστών στις 2/7/1993, μπορεί να ρίξει μια ματιά στην διεύθυνση

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AE_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82

Previous Article

ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΚΥΡΑΣ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ

Next Article

¨ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ¨ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *