Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NEO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ TRT

No Comments Share:

https://www.youtube.com/watch?v=GEJBaNqpZoQ

Κείμενο του ιστολόγιου 26/2/2017

Ο οθωμανικός οίστρος της γείτονος εκφράζεται σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής. Έτσι άρχισε χτες 24/2/2017 ένα νέο σίριαλ στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT. Το σίριαλ έχει τίτλο ¨ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ-ΑΜΠΝΤΟΥΛΧΑΜΙΤ¨.
Η παρουσίαση του σίριαλ έγινε στην Κωνσταντινούπολη και σε αυτήν παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς. Στο παραπάνω τρέιλερ η πρώτη φράση που ακούγεται από το σίριαλ είναι ¨Ή θα γίνουμε λύκοι και θα διώξουμε τα τσακάλια ή θα γίνουμε πρόβατα και θα είμαστε καταδικασμένοι να σαπίσουμε¨.
Ο Κουρτουλμούς μετά από την παρουσίαση έγραψε σχετικά στο τουίτερ: ¨Βγαίνει στις οθόνες με το σίριαλ τιτλο ¨ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ-ΑΜΠΝΤΟΥΛΧΑΜΙΤ¨, ο αγώνας που έδωσε ο τρανός σουλτάνος Χακάν Αμπντουλχαμίτ, ενάντια στα παιχνίδια των ιμπεριαλιστών. Ευχαριστώ TRT¨.

Το πρώτο τρέιλερ στην αρχή είχε στην αρχή του την φράση ¨Ο υπηρέτης της Μέκας και της Μεδίνας, ο επί γης χαλίφης του Αλλάχ, ο σουλτάνος-γιός σουλτάνου, έεεεεϊ Αμπντουλχαμίτ ο Αλλάχ να δυναμώνει τo χαλιφάτο¨. Ακολούθως ο σουλτάνος φιλά την σημαία και εμψυχώνει τους στρατηγούς του, ενημερώνοντας πως ο πόλεμος άρχισε…

Να μην ξεχάσουν τα βορθροκάναλα μας να το το αγοράσουν να μας το δείξουν κι αυτό…

Previous Article

ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Next Article

ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΟΠΛΟ ΛΗΣΤΗ ΜΕ … ΤΕΤΡΑΔΙΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *