Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΛΙΒΕΡΟ ΡΕΚΟΡ

0 σχόλια Share:

Πρώτη στην Ευρώπη η Τουρκία στις δολοφονίες τρανς ατόμων

img_20151203_wa0004

Με δελτίο τύπου έγινε διαμαρτυρία στην άγκυρα για την δολοφονία της τρανς γυναίκας στην περιοχή Αβτζιλάρ της Κωνσταντινούπολης. Συγκεντρώθηκαν LGBT και δήλωσαν πως ¨οι δολοφονίες των τρανς είναι πολιτικές¨.

Μέλη των LGBT συγκεντρώθηκαν μπροστά στο άγαλμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην λεωφόρο Γιουξέλ στην Άγκυρα και είπαν πως θα παρακολουθήσουν την δίκη της Αλέβ που δολοφονήθηκε με μαχαιριές στην καρδιά.

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται πως οι γυναίκες τρανς στις ζωές τους υπόκεινται σε κάθε είδους διακρίσεις,  εξοβελισμούς και μίσος. Στο δελτίο αναφέρεται πως ¨Το κράτος αγνοώντας την ταυτότητα τρανς, γίνεται αιτία στέρησης των νόμιμων δικαιωμάτων τους. Η αγνόηση των επιθέσεων που δέχονται τα άτομα τρανς αποτελεί μια πολιτική στάση. Για αυτό συγκεντρωθήκαμε σήμερα για να δηλώσουμε πως οι δολοφονίες των τρανς ατόμων είναι μια πολιτική¨.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Τουρκία είναι ένατη στον κόσμο και πρώτη στην Ευρώπη στις δολοφονίες τρανς ατόμων, πως στις περιπτώσεις δολοφονιών τρανς η αστυνομία δεν κάνει αποτελεσματική έρευνα, ενώ τα δικαστήρια αποδίδοντας στους δολοφόνους το ελαφρυντικό της ¨βαριάς πρόκλησης¨  λειτουργούν σαν να τους βραβεύουν¨.

……………….
http://haber.sol.org.tr/turkiye/turkiye-trans-cinayetleri-siralamasinda-avrupada-1-sirada-138295
3/12/2015

Previous Article

¨ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΤΟΣΟ Η ISIS¨…

Next Article

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *