Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σημαία, πυρσοί, εμβατήρια και φανέλες με τουρκικές σημαίες – σαν την Γερμανία του Χίτλερ…

No Comments Share:

Άνοιξαν τεράστια σημαία απέναντι στα ελληνικά νησιά

Σε απόσταση 600 μέτρων από τα Ίμια άνοιξαν τεράστια τουρκική σημαία. Με πρωτοβουλία της κομματική οργάνωσης του κόμματος ΑΚΡ-Μπόντρουμ και με αφορμή την 97η επέτειο της Γιορτής της Δημοκρατίας, ανοίχτηκε μια τεράστια τουρκική σημαία στο νησί Μπουγιούκ Κιρεμιτ που βρίσκεται απέναντι από τα ελληνικά νησιά.

Ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος Οσμάν Γκιοκμέν μαζί με μέλη του Δ.Σ. και της νεολαίας, σε ασυνήθη εορτασμό που διοργάνωσαν, άνοιξαν μία μεγάλη σημαία στο νησί Μπουγιούκ Κιρεμίτ που είναι στα ανοιχτά της περιοχής Γιαλικαβάκ, σχηματίζοντας έτσι ωραίες εικόνες. Η τεράστια τουρκική σημαία που ανοίχθηκε απέναντι από ακριβώς από τις βραχονησίδες Ίμια και από τα ελληνικά νησιά, διακρινόταν ακόμη και από τα ελληνικά νησιά.

….

Ο πρόεδρος Γκιοκμέν δηλωσε: ” ……Στην 97η επέτειο της  Γιορτής της Δημοκρατίας μας, δίπλα στον αγώνα μας για την “Γαλάζια Πατρίδα” προσθέσαμε και την αδερφοσύνη μας με το Αζερμπαϊτζάν. Υπό την ηγεσία του κυρίου ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως οργάνωση Μπόντρουμ του κόμματος ΑΚΡ  με τιμή και περηφάνια δηλώνουμε αλύγιστοι φρουροί της πατρίδας”.

 

Yunan adalarına karşı dev Türk bayrağı astılar – Haber

29/10/2020

Σχ. Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο…

Για να καταλάβουν ακόμη και οι πιο αφελείς το τι γενιές μεγαλώνουν απέναντι…

https://www.msn.com/tr-tr/video/unluler/yunan-adalar%C4%B1na-kar%C5%9F%C4%B1-dev-t%C3%BCrk-bayra%C4%9F%C4%B1-ast%C4%B1lar/vp-BB1avyDb

Previous Article

Ακραίος ισλαμιστής έφυγε από Γαλλία και ζήτησε πολιτικό άσυλο από τον Ερντογάν !

Next Article

Χτες στους Έλληνες απαγορεύσεις, πρόστιμα και διώξεις- Σε αυτούς όμως σήμερα ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *